Naast de verkoop van bouwmaterialen en woonaccessoires verkoopt de Karwei in Berkel en Rodenrijs ook vuurwerk! Om al het vuurwerk (brand)veilig op te slaan, is er een vuurwerkbunker worden gebouwd. Vuurwerkbunkers moeten aan allerlei veiligheidsvoorschriften voldoen, zoals omschreven staat in het Bouwbesluit.

Sinds dit jaar heeft Karwei in Berkel en Rodenrijs een vuurwerkbunker laten bouwen waar zij het vuurwerk kunnen opslaan. Masset Solutions heeft deze vuurwerkbunker voorzien van een complete brandmeldinstallatie, bestaande uit onder andere rookmelders en handbrandmelders. Daarnaast zal Masset Solutions ook het maandelijkse beheer aan de brandmeldinstallatie verzorgen.

De vuurwerkbunker voldoet nu aan de wettelijk gestelde eisen en is geheel veilig voor bezoekers en personeel. Op naar een brandveilig nieuwjaar!

Bent u verplicht om een brandmeldinstallatie te hebben?

Het Bouwbesluit 2012 heeft wettelijke eisen gesteld aan de brandveiligheid van bedrijven. Bent u verplicht om een brandmeldinstallatie te hebben? En als u een brandmeldinstallatie heeft, hoe vaak moet deze dan gecontroleerd worden? Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij helpen u graag verder!