Skip to main content

Alarminstallatie

Hoe veilig is uw pand?

Vraag een offerte aan
Sinds 1987
Eén aanspreekpunt
100% Gecertificeerd
3.447 veilige klanten

Alarminstallatie; levering, plaatsing etc.

Een alarminstallatie van Masset Solutions is de meest effectieve manier om uw pand te beschermen tegen inbraak. Onze alarminstallaties zijn uitgerust met slimme technologieën en kunnen eenvoudig op afstand worden bediend via een mobiele app. 

Deze systemen bieden de mogelijkheid om beelden op te nemen en te bekijken, waardoor u altijd op de hoogte bent van wat er in en rondom uw pand gebeurt. Met een alarminstallatie van Masset Solutions kunt u met een gerust hart uw pand verlaten omdat u beschermd bent tegen potentiële bedreigingen.

80%

van de inbraken worden
gepleegd door gelegenheidsdieven

150.000

inbraken per jaar
bij winkels en bedrijven

40%

van de ondernemers
krijgt te maken met inbraak

Alarminstallatie nodig? Wij leveren en installeren

Masset Solutions is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van alarminstallaties voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van inbraakbeveiliging, kunnen wij een op maat gemaakte oplossing bieden die past bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en zorgen voor een professionele installatie en onderhoudsservice. Met onze alarminstallaties zijn de eigendommen van onze klanten beschermd.

Offerte aanvragen

Beheer en onderhoud aan de alarminstallatie

Bij Masset Solutions gaan we verder dan alleen het leveren en installeren van alarminstallaties. Daarom bieden we een uitgebreide onderhouds- en beheerservice aan waardoor uw alarminstallatie altijd optimaal blijft werken.

Door regelmatig onderhoud voorkomen we storingen en lossen we eventuele problemen snel op. Daarnaast bieden wij 24/7 ondersteuning bij noodgevallen, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Meer informatie
Alarmsysteem

Regelgeving alarminstallatie

In Nederland is de regelgeving op het gebied van alarminstallaties, vastgelegd in het Besluit bouwwerken Leefomgeving (BbL). Hierin staan eisen en richtlijnen waaraan alarminstallaties moeten voldoen om te zorgen voor een veilige werking en minimale overlast voor de omgeving. Ook zijn er richtlijnen voor het gebruik en onderhoud van alarminstallaties.

Masset Solutions biedt deskundig advies en professionele diensten om te voldoen aan de Nederlandse regelgeving op het gebied van inbraakbeveiliging.

Meer informatie

Certificering alarminstallatie

Bij Masset Solutions bieden wij klanten de mogelijkheid om hun alarminstallatie te certificeren. Dit houdt in dat een onafhankelijke instantie de kwaliteit van het systeem en de installatie beoordeelt. Na certificering ontvangt u als klant een certificaat dat kan dienen als bewijs dat uw beveiligingssysteem aan de hoogste normen voldoet.

Dit certificaat kan bijvoorbeeld nodig zijn voor verzekeringsdoeleinden of om te voldoen aan bepaalde veiligheidsvoorschriften. Bij Masset Solutions streven we naar de hoogste kwaliteit en zorgen we ervoor dat uw beveiligingssysteem aan de hoogste normen voldoet.

Maak een afspraak
Onderhoud winkelcentrum

Veelgestelde vragen over een alarminstallatie

Kan ik mijn alarminstallatie bedienen met mijn smartphone?

Of u uw alarminstallatie met uw smartphone kunt bedienen, hangt af van het type installatie dat u heeft. Veel moderne alarminstallaties bieden deze mogelijkheid wel.

Wat gebeurt er als het alarm afgaat als ik niet thuis ben?

Als het alarm afgaat wanneer u niet thuis bent, kan de melding worden doorgestuurd naar uw telefoon of naar een alarmcentrale. Afhankelijk van de instellingen en het soort alarm, kunnen er vervolgstappen worden genomen, zoals het sturen van een beveiligingsbedrijf of de politie.

Moet ik mijn alarminstallatie laten certificeren?

Het is niet verplicht om uw alarminstallatie te laten certificeren, maar het kan wel voordelen hebben. Een gecertificeerde installatie voldoet aan bepaalde normen en kan nodig zijn om aan te tonen dat aan bepaalde veiligheidsvoorschriften wordt voldaan.

Wat gebeurt er bij stroomuitval? Blijft de alarminstallatie werken?

Veel alarminstallaties hebben een backup-batterij die zorgt dat de installatie blijft werken tijdens stroomuitval. De duur van de backup-batterij verschilt per installatie en kan variëren van enkele uren tot enkele dagen.

Hoe vaak moet ik mijn alarminstallatie laten onderhouden?

Hoe vaak u uw alarminstallatie moet laten onderhouden, hangt af van het type installatie, de eisen van de fabrikant en de wet- en regelgeving omtrent beveiliging. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw installatie minstens één keer per jaar te laten onderhouden. Tijdens een onderhoudsbeurt worden de verschillende onderdelen van de installatie gecontroleerd en getest om te zorgen dat het systeem nog steeds goed functioneert.

Projecten

17 november 2022

Cemex

16 december 2021

CBS Prins Maurits

23 augustus 2019

Imbema

Bekijk alle projecten