Skip to main content

Camerasysteem

Hoe veilig is uw pand?

Vraag een offerte aan
Sinds 1987
Eén aanspreekpunt
100% Gecertificeerd
3.447 veilige klanten

Camerasysteem: bewaak uw pand en eigendommen

Een goed camerasysteem is van groot belang voor de beveiliging van uw pand en biedt een effectieve manier om uw eigendommen te bewaken. Bij Masset Solutions bieden wij passende beveiligingssystemen voor zowel thuis als op het werk. 

U heeft de keuze uit eenvoudige camera’s tot geavanceerde bewakingssystemen. Wilt u nog meer veiligheid? Dan kunt u deze systemen laten aansluiten op onze meldkamer.

20%

van de misdrijven konden opgelost worden dankzij een camerasysteem

300.000

cameratoezichtregistraties geregistreerd in Nederland

20%

van de misdrijven konden opgelost worden dankzij een camerasysteem

Camerasysteem nodig? Wij leveren en installeren

Wilt u uw eigendommen en bezittingen beter beschermen tegen inbrekers en diefstal? Een camerasysteem kan een effectieve manier zijn om uw eigendommen en bezittingen te beschermen. Bij Masset Solutions leveren en installeren wij camerasystemen op maat, zodat ze perfect aansluiten bij uw specifieke beveiligingsbehoeften.

Onze ervaren installateurs zorgen voor een snelle en professionele installatie, zodat u direct kunt profiteren van een verbeterde beveiliging van uw eigendommen.

Vraag een offerte aan

Beheer en onderhoud aan het camerasysteem

Bij Masset Solutions nemen we het beheer en onderhoud van uw camerasysteem serieus. Ons team van experts zorgt voor de installatie, configuratie en regelmatige check-ups om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft presteren.

Met onze professionele onderhoudsservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de werking van uw camerasysteem.

Meer informatie
Rookmelder en Camera observatie

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Contact

Certificering camerasysteem

Masset Solutions kan uw camerasysteem certificeren volgens de geldende regelgeving. Het certificeringsproces omvat een grondige beoordeling van uw camerasysteem om te verzekeren dat deze voldoet aan de specifieke vereisten en normen die van toepassing zijn op uw sector. Door uw camerasysteem te laten certificeren door Masset Solutions, kunt u erop vertrouwen dat uw systeem voldoet aan alle geldende regelgevingen en de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maak een afspraak
Brandbeveilging voor bedrijven

Regelgeving camerasysteem

In Nederland reguleert de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)  het gebruik van camerasystemen. Organisaties die camerasystemen gebruiken, moeten de privacy van individuen respecteren en de gegevens op een rechtmatige, transparante en proportionele manier verwerken. De AVG vereist onder andere duidelijke waarschuwingsborden en het niet langer bewaren van gegevens dan nodig. Niet-naleving kan leiden tot hoge boetes en reputatieschade. Het is niet verplicht om een camerasysteem te hebben, wel raden wij dit aan.

Meer informatie

Veelgestelde vragen over een camerasysteem

Moet ik een camerasysteem aangeven bij de Autoriteit Persoonsgegevens?

Ja, als u een camerasysteem gebruikt dat persoonsgegevens verwerkt (zoals het vastleggen van beelden van personen), moet u dit aangeven bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat is de beste locatie om camera's te installeren voor optimale beveiliging?

De beste locatie voor camera’s is afhankelijk van uw specifieke situatie en beveiligingsbehoeften. Over het algemeen wordt aanbevolen om camera’s te plaatsen op strategische locaties zoals deuren, ramen en andere toegangspunten.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn camerasysteem niet wordt gehackt?

U kunt de beveiliging van uw camerasysteem verbeteren door regelmatig updates te installeren, sterke wachtwoorden te gebruiken en toegang tot het systeem te beperken tot geautoriseerde gebruikers.

Welke soorten camerasystemen zijn er beschikbaar en wat zijn de verschillen?

Er zijn verschillende soorten camerasystemen beschikbaar, zoals analoge en IP-camera’s, draadloze en bekabelde systemen, indoor en outdoor camera’s, enzovoort. Het belangrijkste verschil tussen deze systemen is het type technologie dat wordt gebruikt en de functionaliteit die ze bieden.

Kan ik mijn camerasysteem op afstand bekijken en bedienen?

Ja, met de meeste camerasystemen kunt u op afstand live beelden bekijken en opnemen via een internetverbinding en een smartphone, tablet of computer. Hiervoor heeft u wel een specifieke app of software nodig die bij het camerasysteem hoort.