Brandbeveiliging: Wij ontzorgen van A tot Z

Brandveiligheid van gebouwen; iedereen heeft ermee te maken. Of u nu architect bent, eigenaar, aannemer, huurder of enkel bezoeker. Wanneer er brand uitbreekt, is het zaak dat iedereen die zich in het gebouw bevindt zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht. En dat niet alleen – u wilt ook uw waardevolle bezittingen beschermen. Een betrouwbare brandbeveiliging is hiervoor de oplossing.

Producten en diensten

Onze werkwijze

Bij Masset Solutions weten we alles over brandbeveiliging: welke regelgeving is er, welke aandachtspunten zijn belangrijk en hoe pas je brandveiliging het beste toe? Wij hebben een hele werkwijze omtrent brandbeveiliging opgezet waar we u graag over informeren. Daarbij is het voor u handig om te weten dat wij graag snel schakelen en persoonlijk contact het meest waarderen. U weet met wie u zaken doet en dat geeft een fijn gevoel.

Dankzij onze werkwijze kunt u de brandveiligheid van uw pand voor 100% aan ons uitbesteden. Van concept tot realisatie en ook het onderhoud daarna.

Werkwijze inbraak
icoon verkoopmedewerker

Certificering (PvE)

Heeft u als bedrijf, instelling of particulier een brandmeldcentrale? Dan kan uw verzekeraar of de brandweer vragen naar een PvE brandmeldinstallatie. Het Programma van Eisen (PvE) van de brandmeldinstallatie moet aan een aantal eisen voldoen, waaronder de eisen die zijn vastgelegd in de Nederlandse norm NEN 2535.

Masset Solutions heeft jarenlange ervaring in het opstellen van PvE’s voor verschillende organisaties en brandmeldinstallaties. Onze specialisten komen bij u langs op locatie en stellen de PvE op maat voor uw pand samen. Vraag vrijblijvend meer informatie op door het formulier in te vullen of bel 088 – 77 88 300.

Is uw bedrijfspand bestand tegen calamiteiten?

Uit onderzoek van het NIVRE blijkt dat er in 2020 150 grote branden zijn geweest, waarbij de geraamde schade 1 miljoen euro of meer bedroeg. Twee van de drie grote branden vonden plaats in het zuiden en midden van Nederland, op de voet gevolgd door het westen van Nederland. De grootste branden hebben zich in 2020 voorgedaan binnen de volgende sectoren:

  • De industriële sector (26);
  • Bedrijven en groothandel (12);
  • Detailhandel en woningen (26);
  • Agrarisch (23);
  • Horeca (14).

Het is onze missie om dat getal terug te brengen. En dat doen we door complete brandveiligheidsoplossingen te bieden aan bedrijven in alle mogelijke sectoren.

brandveiligheidsexpert

Brandbeveiliging: wij ontzorgen u voor 100%

Wilt u de brandveiligheid van uw pand graag door een professional laten regelen? Dan bent u bij Masset Solutions aan het perfecte adres. Wij zijn kenners op het gebied van veiligheid en hebben ruime ervaring met brandveiligheid in uiteenlopende sectoren. Dankzij onze werkwijze kunt u de brandveiligheid van uw pand voor 100% aan ons uitbesteden. Van concept tot realisatie en ook het onderhoud daarna.

We hebben een team van specialisten in dienst en verzorgen de brandveiligheid onder andere voor:

Horeca

Hotels

Kantoren

Scholen

Parkeergarages

Gezondheidszorg

Kinderdagverblijven

Detailhandel

BMI-OAI

Cursus Beheerder
Brandmeldinstallatie &
Ontruimingsalarminstallatie

Wanneer u een brandmeldinstallatie of ontruimingsalarminstallatie in uw pand heeft, bent u verplicht om conform NEN2654-1 uw brandmeldinstallatie & ontruimingsalarminstallatie maandelijks te controleren. U kunt ervoor kiezen om het beheer uit te besteden aan bijvoorbeeld Masset Solutions of het beheer zelf uit te voeren.

Lees meer

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak