Nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie voor De Dartel

Masset Solutions heeft onlangs met trots een nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie geleverd en geïnstalleerd bij Kinderdagopvang de Dartel in Koudekerk. De installatie voldoet aan alle wettelijke vereisten en normen en is ontworpen om perfect aan te sluiten op de behoeften van de klant. Masset Solutions zorgt er ook voor dat de installatie jaarlijks wordt onderhouden en is trots op de langdurige relatie met deze opdrachtgever.

Situatie

De situatie Kinderdagopvang de Dartel in Koudekerk verdiende aandacht omdat de bestaande brandmeld- en ontruimingsinstallatie niet meer voldeed aan de geldende wettelijke eisen en normen. Dit vormde een potentieel gevaar voor de veiligheid van de kinderen, medewerkers en het gebouw zelf. Het was daarom essentieel om snel actie te ondernemen en een betrouwbaar en up-to-date beveiligingssysteem te implementeren.

Aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op een grondige analyse van de behoeften en de situatie van de klant. We hebben in nauwe samenwerking een op maat gemaakte brandmeld- en ontruimingsinstallatie ontworpen en geleverd, die voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Onze ervaren specialisten hebben de installatie met grote zorg geïnstalleerd en uitgebreide tests uitgevoerd om te verzekeren dat deze optimaal functioneert. Daarnaast staan we in de toekomst garant voor regelmatig onderhoud en inspectie van de installatie, zodat deze altijd in topconditie blijft en aan de geldende voorschriften blijft voldoen.

Resultaat

Ons werk heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de brandveiligheid bij Kinderdagopvang de Dartel. Met de nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie is de detectie van brand geoptimaliseerd en kunnen evacuaties snel en efficiënt worden uitgevoerd. Dit heeft het gevoel van veiligheid vergroot voor zowel ouders als het team van de kinderdagopvang. We zijn trots op het resultaat en blijven ons inzetten voor de brandveiligheid van onze klanten.

Is uw pand brandveilig?

Ontdek de expertise van Masset Solutions met meer dan 35 jaar ervaring in brandbeveiliging. Laat onze specialisten u begeleiden door het volledige proces, inclusief levering, installatie en onderhoud. Heeft u vragen over de wettelijke vereisten voor uw pand? Of wilt u meer weten over de specifieke eisen die aan uw locatie worden gesteld? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons direct op 088 – 7788300. We helpen u graag verder.