Nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie voor Kindcentrum De Dartel

Masset Solutions heeft onlangs met trots een nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie geleverd en geïnstalleerd bij Kinderdagopvang de Dartel in Koudekerk. De installatie voldoet aan alle wettelijke vereisten en normen en is ontworpen om perfect aan te sluiten op de behoeften van de klant. Masset Solutions zorgt er ook voor dat de installatie jaarlijks wordt onderhouden en is trots op de langdurige relatie met deze opdrachtgever.

Optimale veiligheid door brandmeldinstallatie op maat

De veiligheid van iedereen is van groot belang, vooral in gebouwen zoals kinderdagverblijven. Een goed werkend brandbeveiligingssysteem is daarom belangrijk. 

Masset Solutions heeft de nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie zo ontworpen en geleverd dat deze perfect aansluit op de wensen en de situatie van de klant.

Jaarlijks onderhoud brandmeldinstallatie

Masset Solutions zorgt ervoor dat de brandmeld- en ontruimingsinstallatie jaarlijks wordt onderhouden conform de NEN 2654-1/2 om ervoor te zorgen dat deze naar behoren blijft werken.

Tijdens dit onderhoud controleren, meten we door en reinigen en stellen indien nodig de volgende onderdelen in:

  • De centrale controle stuureenheid (BMC)
  • De aanwezige rookmelders en nevenindicatoren
  • De aanwezige handbrandmelders
  • De communicatieverbinding met de meldkamer
  • De akoestische en optische alarmgevers

Langdurige relatie met de opdrachtgever

De afgelopen jaren heeft Masset Solutions voor deze opdrachtgever het beheer en onderhoud aan de brandmeldinstallatie op hun locatie in Leiderdorp verzorgd. Wij voelen ons dan ook vereerd dat wij het vertrouwen hebben gekregen voor het leveren van een nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie bij de nieuwe locatie in Koudekerk aan den Rijn. 

Masset Solutions streeft naar duurzame klantrelaties zoals deze. Dit doen wij door duidelijk en snel te communiceren, betrouwbaar en transparant te werken en betrokken te zijn met de situatie van de klant/opdrachtgever.

Is uw pand brandveilig?

Masset Solutions heeft een ruime ervaring in het leveren van op maat gemaakte en hoogwaardige brandbeveiligingssystemen voor diverse soorten gebouwen. Het bedrijf is trots op de succesvolle afronding van dit project voor kinderdagopvang de Dartel en streeft altijd naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar uw kinderdagverblijf wettelijk aan moet voldoen? Of bent u benieuwd welke eisen aan uw pand worden gesteld? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 088 – 77 88 300.

KDV De Dartel

Kindcentrum De Dartel in Koudekerk verzorgt kleinschalige, persoonlijke en huiselijke kinderopvang (kinderdagopvang KDV, peuteropvang PSZ en buitenschoolse opvang BSO)

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

24 november 2022

Hotel Maassluis

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak