Skip to main content

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Hoe veilig is uw bedrijfspand?

Vraag een offerte aan
Sinds 1987
Eén aanspreekpunt
100% Gecertificeerd
3.447 veilige klanten

Inbraakbeveiliging: alarmsystemen op maat

Masset Solutions levert geavanceerde inbraakbeveiliging voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij hebben een deskundig team van adviseurs en installateurs die zorgen voor een snelle en probleemloze installatie en onderhoud van uw beveiligingssystemen. Naast het aanbieden van alarmsystemen, camerabeveiliging en toegangscontrole, bieden wij ook alarmopvolging en 24/7 monitoring van uw pand. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw behoeften op het gebied van inbraakbeveiliging.

Ons aanbod

Expert op het gebied van uw inbraakbeveiliging

Masset Solutions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in inbraakbeveiliging. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van beveiliging, biedt Masset Solutions volledige en geavanceerde beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijfspanden. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve systemen om een hoge mate van veiligheid en beveiliging te garanderen. Van risicoanalyse tot installatie en onderhoud, Masset Solutions zorgt voor een totaaloplossing op maat.

Aanleggen bekabeling

Onze werkwijze voor uw inbraakbeveiliging

1

Vrijblijvend advies

We beginnen een traject altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. U zit op dat moment dus nog helemaal nergens aan vast. U maakt kennis met onze deskundige adviseurs. lemand komt langs om uw pand te bekijken en uw wensen te bespreken.
2

Uitwerking

Na het adviesgesprek gaan wij graag verder voor u met de uitwerking. Dit houdt in dat er een programma van eisen wordt opgesteld en dat er een projectering wordt gemaakt. Een projectering houdt in dat onze adviseur gaat kijken waar alles geplaatst moet worden.
3

Leveren en installeren

naar aanleiding van de uitwerking verzamelen en/of bestellen we alle materialen. Bepaalde zaken zijn altijd op voorraad. Voor de materialen die besteld moeten worden, werken wij uitstluitend met leveranciers met wie we goede ervaringen hebben.
4

Beheer en onderhoud

Wanneer een brandmeldinstallatie is geinstalleerd, is periodieke onderhoud een vereiste. Zo moet er elke maand beheer plaatsvinden en jaarlijks een periodiek onderhoud. Voor het maandelijks beheer kunt u intern iemand opleiden die voortaan het beheer kan verzorgen.

Inbraakbeveiliging advies

Bent u op zoek naar deskundig advies over de beste inbraakbeveiligingsoplossing? Wij helpen u graag! Door middel van een grondige risicoanalyse identificeren wij de specifieke beveiligingsbehoeften van onze klanten. Ons team van experts staat altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies over de meest geschikte beveiligingsoplossingen voor uw specifieke situatie. Laat ons u helpen uw bedrijf te beschermen tegen inbraak.

Neem contact met ons op
Brandbeveiliging door Masset

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Ons team van experts is ervaren in het analyseren van beveiligingsrisico’s van bedrijven. We bieden oplossingen op maat, die voldoen aan de specifieke behoeften van een bedrijf en de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van inbraakbeveiliging. Deze eisen vind je terug in het Bouwbesluit.

De industriële sector (26);
Bedrijven en groothandel (12);
Detailhandel en woningen (26);
Agrarisch (23);
Horeca (14).

Inbraakbeveiliging per branche

Masset Solutions is actief in verschillende branches en beveiligt kantoren, winkels, woningen en andere soorten eigendommen tegen inbraak. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

HorecaIndustrieKantorenKinderdagverblijvenOnderwijsParkeergaragesRetailSport & evenementenWoningenZorgOverig
Onderhoud brandmeldinstallatie

Meldkamerdiensten en alarmopvolging

Bescherming van je eigendommen en bezittingen begint met een effectieve inbraakbeveiliging. En daarbij zijn onze meldkamerdiensten essentieel. Onze meldkamer ontvangt direct alarmmeldingen van jouw beveiligingssystemen en kan razendsnel actie ondernemen om inbrekers af te schrikken of de politie te waarschuwen. Zo minimaliseren we samen de schade. Bij Masset Solutions bieden we betrouwbare meldkamerdiensten en alarmopvolging, zodat jij met een gerust hart van huis kunt gaan.

Meer informatie

Veelgestelde vragen inbraakbeveiliging

Wat zijn de beste manieren om mijn huis of bedrijf te beveiligen tegen inbraak?

Om uw huis of bedrijf te beveiligen tegen inbraak zijn er verschillende manieren, waaronder het installeren van beveiligingscamera’s, alarmsystemen, toegangscontrolesystemen en het verbeteren van de fysieke beveiliging van uw pand.

Welke soorten beveiligingssystemen zijn beschikbaar en wat zijn de verschillen tussen deze systemen?

Masset Solutions biedt verschillende soorten beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, camerasystemen en toegangscontrolesystemen. Elk systeem heeft zijn eigen functies, voordelen en kosten, afhankelijk van uw behoeften en budget. Neem contact met ons op voor passend en vrijblijvend advies.

Hoe kan ik mijn bestaande beveiligingssysteem upgraden om het effectiever te maken?

Het “upgraden” van uw bestaande beveiligingssysteem kan op verschillende manieren, zoals het vervangen van verouderde onderdelen, het installeren van nieuwe sensoren of camera’s, en het upgraden van de software om meer geavanceerde functies te bieden.

Kan ik mijn beveiligingssysteem op afstand bedienen of monitoren?

Ja, wij hebben oplossingen beschikbaar waarmee u uw beveiligingssysteem op afstand kunt bedienen of monitoren, zoals mobiele apps of “web-based” interfaces.

Wat gebeurt er als er een storing is in mijn beveiligingssysteem en hoe snel kan dit worden opgelost?

In het geval van storingen in uw beveiligingssysteem kunt u contact opnemen met Masset Solutions voor ondersteuning en hulp. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Afhankelijk van het type storing en de beschikbaarheid van onze technische dienst, kan het probleem snel worden opgelost.

Projecten

17 november 2022

Cemex

16 december 2021

CBS Prins Maurits

23 augustus 2019

Imbema

Bekijk alle projecten