Voorkom inbraak in uw pand

Onderzoek wijst uit dat 9 van de 10 inbraken door gelegenheidsinbrekers worden gepleegd. En dat is een voordeel, want een gelegenheidsdief zal een pand met een goede inbraakbeveiliging niet snel bezoeken. Met hoogwaardige inbraakbeveiliging van Masset Solutions verkleint u de kans op een inbraak dan ook al gauw met 95%. Wij leggen u graag uit hoe dat kan en helpen u verder met vrijblijvend advies.

Inbraakbeveiliging: dit zijn uw mogelijkheden

Inbraakbeveiliging kan op allerlei manieren worden toegepast, afhankelijk van uw wensen, uw budget en de aard van uw beveiligingswens. Hieronder vindt u belangrijke soorten toepassingen die Masset Solutions voor u kan integreren.

brandveiligheidsexpert

Alarmsysteem

Alarmsystemen kunnen bedraad maar ook draadloos worden uitgevoerd, afhankelijk van uw wensen en de eisen vanuit een verzekeraar. De specialisten van Masset Solutions adviseren u hier graag in. In combinatie met het alarmsysteem, worden er diverse detectoren geplaatst.

 

MEER OVER ALARMSYSTEMEN

Detectoren

Detectoren zijn van wezenlijk belang. Een detector merkt een inbraak op en zorgt ervoor dat de inbraak wordt doorgegeven middels een optisch geluid of een doormelding aan de politie. Onder detectoren vallen:

  • bewegingsmelders;
  • deursluiters;
  • glasbreukmelders;
  • magneetcontacten.

Camerabeveiliging

Full HD camerabeelden registreren alles en slaan dit voor een bepaalde periode op. Met goede camerasystemen kunt u zowel toezicht houden als achteraf beelden opvragen wanneer een calamiteit zich voordoet. Camera’s zorgen voor een effectieve en preventieve bewaking van uw eigendommen.

Toegangscontrole

Door een goede toegangscontrole verwelkomt u gasten maar houdt u onvoorziene gasten buiten de deur. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole, waaronder toegang middels een vingerafdruk of pasje.

Mistgenerator

Een mistgenerator kan zeer effectief werken bij overvallen of inbraken. Een ruimte kan bij calamiteiten in enkele seconden vol gezet worden met mist, die niet schadelijk is voor mensen of producten. Het schrikt ongewenste bezoekers af die daarnaast gedesoriënteerd kunnen raken door de mist, flitsers en sirenes. Grote schade door diefstal kan hiermee worden voorkomen terwijl de pakkans van criminelen kan worden vergroot.

Beveiligingscentrale

Een beveiligingscentrale bestaat uit een aantal vrij programmeerbare groepen. Het vormt het centrum van het alarmsysteem. Alle toepassingen zijn gekoppeld aan de beveiligingscentrale. Wordt er een afwijking door de detector opgemerkt? Dan wordt dit direct aan de centrale gemeld. Om technische beveiligingsredenen wordt de centrale altijd in een beveiligde ruimte geplaatst.

Wat voor risicoklasse heeft uw bedrijf?

De inbraakgevoeligheid van een bedrijf wordt gemeten aan de hand van de aantrekkelijkheid van de aanwezige goederen, bedrijfsinventaris en de waarde van deze goederen. De VRKI schaalt bedrijfsgoederen in op vier niveaus: laag, middel, hoog en zeer hoog. Hoe hoger de waarde van de inventaris, hoe hoger de risicoklasse. Hoe hoger de risicoklasse, des te zwaarder de maatregelen moeten zijn om inbraak te voorkomen!

Ontvang gratis advies en een vrijblijvende offerte

Goede beveiliging begint bij de basis. Onze specialisten maken daarom een grondige analyse van de risico’s en van daaruit ontwikkelen we een beveiligingsplan waarin alle maatregelen staan omschreven. Het analyseren van de risico’s is een continu proces. Op deze wijze staan we er garant voor dat onze opdrachtgevers altijd verzekerd blijven van de best passende oplossing.

De keuze voor een bepaald systeem is afhankelijk van uw situatie en vereisten. Naast een inventarisatie voert een medewerker van Masset Solutions B.V. vooraf een risicoanalyse uit volgens de richtlijnen van de VRKI, om te kunnen bepalen in welke risicoklasse uw object valt. Daarna vertalen wij dit in een concreet beveiligingsplan.

Masset Solutions ontzorgt u geheel dankzij een unieke werkwijze. Onze vakkundige gecertificeerde en erkende installateur leveren en installeren de alarmsystemen op maat. Ook controleren en onderhouden ze uw systemen en waarborgen daarmee de veiligheid van uw eigendommen. Ook aan de slag met inbraakbeveiliging?

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak