Inbraakbeveiliging: Voorkom inbraak in uw pand

Onderzoek wijst uit dat 9 van de 10 inbraken door gelegenheidsinbrekers worden gepleegd. En dat is een voordeel, want een gelegenheidsdief zal een pand met een goede inbraakbeveiliging niet snel bezoeken. Met hoogwaardige inbraakbeveiliging van Masset Solutions verkleint u de kans op een inbraak dan ook al gauw met 95%. Wij leggen u graag uit hoe dat kan en helpen u verder met vrijblijvend advies.

Onze producten en diensten

Onderhoud inbraakinstallatie

Beschikt uw pand over een inbraakinstallatie? Dan dient deze volgens de wet minimaal 1x per jaar onderhouden te worden door een onderhoudsdeskundige. Dit is belangrijk om de kwaliteit van de installatie te kunnen blijven waarborgen.

Onze onderhoudsdeskundigen komen jaarlijks bij klanten door heel het land over de vloer om het onderhoud uit te voeren.

Offerte aanvragen
icoon service monteur

Wat voor risicoklasse heeft uw bedrijf?

De inbraakgevoeligheid van een bedrijf wordt gemeten aan de hand van de aantrekkelijkheid van de aanwezige goederen, bedrijfsinventaris en de waarde van deze goederen. De VRKI schaalt bedrijfsgoederen in op vier niveaus: laag, middel, hoog en zeer hoog. Hoe hoger de waarde van de inventaris, hoe hoger de risicoklasse. Hoe hoger de risicoklasse, des te zwaarder de maatregelen moeten zijn om inbraak te voorkomen!

Ontvang gratis advies en een vrijblijvende offerte

Goede beveiliging begint bij de basis. Onze specialisten maken daarom een grondige analyse van de risico’s en van daaruit ontwikkelen we een beveiligingsplan waarin alle maatregelen staan omschreven. Het analyseren van de risico’s is een continu proces. Op deze wijze staan we er garant voor dat onze opdrachtgevers altijd verzekerd blijven van de best passende oplossing.

De keuze voor een bepaald systeem is afhankelijk van uw situatie en vereisten. Naast een inventarisatie voert een medewerker van Masset Solutions B.V. vooraf een risicoanalyse uit volgens de richtlijnen van de VRKI, om te kunnen bepalen in welke risicoklasse uw object valt. Daarna vertalen wij dit in een concreet beveiligingsplan.

Masset Solutions ontzorgt u geheel dankzij een unieke werkwijze. Onze vakkundige gecertificeerde en erkende installateur leveren en installeren de alarmsystemen op maat. Ook controleren en onderhouden ze uw systemen en waarborgen daarmee de veiligheid van uw eigendommen. Ook aan de slag met inbraakbeveiliging?

Werkwijze brandveiligheid

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak