Skip to main content

BHV

Maak veiligheid prioriteit in jouw bedrijf.

Vraag een offerte aan
Sinds 1987
Eén aanspreekpunt
100% Gecertificeerd
3.447 veilige klanten

BHV cursus; BHV certificaat halen of verlengen

Een BHV-cursus is bedoeld voor medewerkers die in geval van nood of calamiteiten hulp kunnen bieden totdat professionele hulpverleners arriveren. Tijdens de BHV-cursus worden deelnemers getraind in het herkennen van verschillende soorten noodsituaties, het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand en het evacueren van mensen. Een BHV-cursus is daarom een belangrijke investering in de veiligheid van medewerkers en bezoekers binnen een organisatie.

Onze BHV opleidingen

BHV basis

Onze BHV-basis cursus is speciaal ontworpen voor medewerkers die nog niet eerder BHV-cursus hebben gevolgd. Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze moeten handelen in noodsituaties, zoals het verlenen van eerste hulp, brandbestrijding en evacuatie. De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk en duurt twee dagen. Na afronding van de cursus ontvangen deelnemers een BHV-certificaat. Wij bieden ook BHV cursussen met code 95 aan.

Meld je aan

BHV herhaling

Een BHV-herhaling cursus is bedoeld voor medewerkers die eerder een BHV-cursus hebben gevolgd en waarvan het certificaat binnenkort verloopt. Tijdens de cursus wordt de kennis van deelnemers opgefrist en worden nieuwe ontwikkelingen op het gebied van BHV behandeld, zoals het verlenen van eerste hulp, brandbestrijding en evacuatie. De herhalingscursus duurt meestal één dag en na afronding wordt het BHV-certificaat van de deelnemer met één jaar verlengd, waarmee de veiligheid binnen de organisatie wordt gegarandeerd.

Meld je aan

BHV cursus incompany / op locatie

Masset Solutions biedt BHV cursussen aan die op locatie/incompany kunnen worden gegeven. Dit betekent dat wij de mogelijkheid bieden om de cursussen volledig bij de klant op locatie plaats te laten vinden. Hierdoor is het voor de klant gemakkelijker en efficiënter om deze belangrijke trainingen te volgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Neem contact met ons op

Voordelen cursus op locatie

Maatwerk: de cursus kan op maat worden gemaakt voor de specifieke behoeften en doelstellingen van de organisatie.
Efficiëntie: een cursus op locatie scheelt in veel gevallen tijd en geld.
Team building: een incompany cursus biedt de mogelijkheid om het team te versterken en de samenwerking tussen collega’s te verbeteren.

BHV blended learning

Masset Solutions biedt BHV-cursussen aan via ‘blended learning’. Dit betekent dat de cursus zowel online als fysiek plaatsvindt. Met deze aanpak krijgen cursisten de kans om op hun eigen tempo te leren en kunnen ze de theorie op hun eigen tijd doornemen. Tijdens de praktijklessen worden de vaardigheden getraind en geoefend. Dit zorgt voor een effectieve en flexibele manier van leren en is geschikt voor bedrijven die hun werknemers willen voorzien van de nodige BHV-kennis en -vaardigheden.

Meld je aan

Certificaat (NIBHV)

Masset Solutions biedt BHV-cursussen aan waarmee deelnemers getraind worden in het adequaat handelen bij noodsituaties en het voorkomen van risico’s binnen hun organisatie. Na afloop van de cursus ontvangen deelnemers een BHV-certificaat vanuit het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Het certificaat is één jaar geldig en kan verlengd worden door het volgen van een BHV-herhalingscursus. Het halen van een BHV-certificaat is een belangrijke investering in de veiligheid van medewerkers en bezoekers binnen een organisatie.

Veelgestelde over BHV opleidingen

Wat is de inhoud van een BHV-cursus?

De inhoud van een BHV-cursus omvat vaak onderwerpen als levensreddende handelingen, brandbestrijding, communicatie tijdens noodsituaties, ontruiming en het gebruik van een AED.

Hoe lang duurt een BHV-cursus?

Een BHV-cursus duurt meestal één of twee dagen, afhankelijk van het type cursus.

Wat is het verschil tussen een BHV-basiscursus en een BHV-herhalingscursus?

Een BHV-basiscursus is bedoeld voor medewerkers die nog niet eerder een BHV-cursus hebben gevolgd, terwijl een BHV-herhalingscursus is bedoeld voor medewerkers wiens BHV-certificaat binnenkort verloopt en die hun kennis willen opfrissen.

Wat kost een BHV-cursus?

De kosten van een BHV-cursus verschillen per type cursus. Voor groepscursussen hanteren wij voordelige tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan de BHV-cursus op locatie worden gegeven?

Ja, een BHV-cursus kan vaak op locatie worden gegeven, zodat deze kan worden aangepast aan de specifieke situatie en omgeving van het bedrijf.