Skip to main content

Veiligheidsopleidingen

Maak veiligheid prioriteit in jouw bedrijf.

Vraag een offerte aan
Sinds 1987
Eén aanspreekpunt
100% Gecertificeerd
3.447 veilige klanten

Veiligheidsopleidingen; combinatie van praktijk en theorie

Wij bieden diverse veiligheidsopleidingen aan die speciaal zijn ontworpen voor werknemers uit allerlei sectoren. Met behulp van onze BHV, BBMI en EHBO-cursussen worden de risico’s bij u op de werkvloer geminimaliseerd. Onze ervaren instructeurs leren praktische toepassingen en realistische scenario’s, waardoor uw medewerkers snel en adequaat kunnen handelen in geval van nood. Wilt u meer informatie over onze veiligheidsopleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze opleidingen

Expert in veiligheidsopleidingen

Al meer dan 10 jaar biedt Masset Solutions veiligheidsopleidingen aan werkgevers en werknemers, met als doel hen voor te bereiden op mogelijke noodsituaties op de werkvloer en deze te voorkomen. Onze deskundige instructeurs vergroten de vaardigheden en kennis van uw medewerkers, zodat zij adequaat kunnen reageren in noodgevallen.

Cursus op locatie / incompany

Vind u het fijn als de cursus bij u op locatie wordt gegeven? Bij ons kunt u terecht voor incompany cursussen op het gebied van BHV, BBMI en reanimatie. Dit kan al vanaf 6 cursisten.

Zo bespaart u niet alleen tijd en kosten, maar kunnen uw medewerkers ook trainen op de plek waar het allemaal gebeurt; hun eigen vertrouwde werkomgeving.

Vraag een offerte aan

Voordelen incompany cursus

Maatwerk: onze cursussen zijn volledig aan te passen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie
Efficiëntie: een incompany cursus bespaart veelal tijd en geld, omdat de cursus op locatie wordt gegeven en er geen reistijd nodig is
Teambuilding: een incompany cursus als team volgen leidt tot betere samenwerkingen en hogere veiligheid op de werkvloer
Flexibiliteit: de training kan buiten werktijden gepland worden om de normale werkzaamheden niet te onderbreken.

BHV cursus met code 95

Naast onze reguliere BHV cursussen bieden wij ook BHV cursussen met code 95 aan. Code 95 is verplicht voor vrachtwagen- en buschauffeurs om hun vakbekwaamheid te behouden. Door de BHV-cursus te combineren met Code 95, kunnen chauffeurs hun verplichte trainingen volgen en tegelijkertijd leren hoe ze moeten handelen in noodsituaties op de weg en op locatie.

Offerte aanvragen

Masset Solutions is een erkende opleider

Masset Solutions is een erkende opleider die hoogwaardige cursussen aanbiedt op het gebied van bedrijfshulpverlening en veiligheid. Het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) erkent de cursussen van Masset Solutions, wat betekent dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het NIBHV. Door een cursus te volgen bij Masset Solutions, ben je verzekerd van een uitstekende opleiding, die je helpt om veiligheidsrisico’s op de werkvloer te verminderen.

Veelgestelde vragen over onze opleidingen

Welke opleidingen bieden jullie aan?

Wij bieden BHV, BBMI en EHBO opleidingen aan, die zijn ontworpen om de vaardigheden en kennis van uw medewerkers te vergroten en hen in staat te stellen effectief te reageren in geval van noodgevallen.

Moet ik vooraf kennis hebben voordat ik aan een opleiding kan beginnen?

Voor de meeste van onze opleidingen is geen specifieke voorkennis vereist, maar sommige opleidingen hebben voorafgaande kennis nodig. Neem contact met ons op om te bespreken welke opleiding het beste bij uw medewerkers past.

Wat is de duur van jullie opleidingen?

De duur van onze opleidingen varieert, afhankelijk van de cursus en de specifieke behoeften van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over de duur van onze opleidingen.

Is het mogelijk om onze medewerkers op locatie op te leiden?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om onze cursussen op locatie te geven, wat betekent dat we naar uw bedrijf komen om uw medewerkers op te leiden in de context van hun eigen werkomgeving.

Moeten wij zelf oefenmateriaal meenemen voor de opleidingen?

Nee, u hoeft geen oefenmateriaal mee te nemen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en uitrusting voor de opleidingen.