Skip to main content

Over Masset Solutions

Fire & Security Experts

Neem contact op
Sinds 1987
Eén aanspreekpunt
100% Gecertificeerd
3.447 veilige klanten

Masset Solutions;
Expert in brand- en inbraakbeveiliging

Welkom bij Masset Solutions, uw expert in inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor bedrijven en particulieren. Met onze jarenlange ervaring en kennis in combinatie met de nieuwste technologieën bieden wij de best mogelijke bescherming voor uw eigendommen en medewerkers.

Ons team van deskundige beveiligingsadviseurs helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en daarom bieden wij oplossingen op maat.

Wilt u vrijblijvend kennis maken met onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Masset medewerker bij klant

Aanbod Masset Solutions

Missie & visie Masset Solutions

Masset Solutions is een toonaangevend installateur die streeft voor optimale veiligheid in uw werk- en woonomgeving. Dit doen wij als familiebedrijf door de inzet van onze ruime ervaring en het continu investeren in kennis en samenwerken. Wij staan als één team voor u klaar!

Onderhoud brandmeldinstallatie

Onze certificeringen

Bij Masset Solutions werkt uitsluitend gecertificeerd personeel, waardoor wij onze klanten hoogwaardige (eind)producten kunnen leveren. Onze expertise wordt bevestigd door de diverse certificaten die wij als team door de jaren heen hebben behaald. Naast de certificaten en diploma’s van de werknemers beschikt Masset Solutions als organisatie ook over de nodige certificaten, diploma’s en erkenningen.

Werken bij Masset Solutions

Ben je geïnteresseerd in het creëren van een veilige omgeving tegen brand en inbraak voor onze klanten en wil je graag deel uitmaken van een enthousiast team? Bij Masset Solutions zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.

Bekijk onze vacatures
Monteur magazijn

Projecten

31 mei 2023

Zweedse meubelgigant

24 mei 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Bekijk alle projecten