Nieuwe brandmeldinstallatie voor Lucid Motors Nederland

Eind 2023 heeft Masset Solutions een nieuwe brandmeldinstallatie opgeleverd bij Lucid Motors Nederland. Onze experts zijn druk bezig geweest met het bekabelen, installeren en in bedrijf stellen van de brandmeld en ontruimingsinstallatie conform NEN2535 en NEN2575 in de showroom, werkplaats en het kantoor. Ook hebben wij het PvE voor opgesteld.  

Brandmeldinstallatie voldoet aan wet- en regelgeving

Masset Solutions heeft de showroom, werkplaats en kantoor van Lucid voorzien van een complete brandmeldinstallatie. De brandmeldinstallatie bestaat onder andere uit rookmelders en handbrandmelders. Daarnaast voldoet de installatie aan de huidige wet- en regelgeving. Conform NEN2535 en NEN2575.

Jaarlijks onderhoud brandmeldinstallatie

Om er zeker van te zijn dat de brandmeldinstallatie blijft werken dient de installatie jaarlijks onderhouden te worden. Masset Solutions verzorgt het jaarlijks onderhoud van de de brandmeld en ontruimingsinstallatie conform de NEN 2654-1/2.

Tijdens dit onderhoud controleren, doormeten en indien nodig reinigen en instellen wij onder andere het volgende:
– De centrale controle stuureenheid (BMC)
– De aanwezige rookmelders en nevenindicatoren
– De aanwezige handbrandmelders
– De communicatieverbinding met de meldkamer
– De akoestische en optische alarmgevers

Digitaal logboek voor brandmeldinstallatie

Er is een digitaal logboek op maat ingericht voor Lucid Motors Nederland. Hierin zullen alle rapportages, meldingen en documenten van de brandmeldinstallatie worden geregistreerd. Met een digitaal logboek voorkom je dat een logboek kan beschadigen en/of kwijtraken en hierdoor de verzekering niets vergoed. Meer weten? Bezoek de volgende pagina.

Digitaal Logboek

Is uw pand brandveilig?

Masset Solutions heeft al ruim 30 jaar ervaring in de brandbeveiliging. Onze experts adviseren u graag en kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Van levering tot installatie en onderhoud.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar uw werkplaats of kantoor wettelijk aan moet voldoen? Of bent u benieuwd welke eisen aan uw pand worden gesteld? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

24 november 2022

Hotel Maassluis

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak