Gecertificeerde brandmeldinstallatie voor Lucid Motors

Masset Solutions heeft bij Lucid Motors Nederland een nieuwe gecertificeerde brandmeldinstallatie gerealiseerd. Onze deskundige teams hebben zich intensief beziggehouden met het bekabelen, installeren en in bedrijf stellen van de brandmeld- en ontruimingsinstallatie, in overeenstemming met de normen NEN2535 en NEN2575, voor de showroom, werkplaats en kantoorruimte. Masset Solutions gaat ook het onderhoud aan de nieuwe installatie verzorgen. Tenslotte hebben wij ook een digitaal logboek ingericht waarin onder andere alle rapportages komen.

Situatie

Bij Lucid Motors Nederland werd geconstateerd dat er geen gecertificeerde brandmeldinstallatie aanwezig was die voldeed aan de geldende normen. Dit betekende dat er een aanzienlijk risico was op het niet tijdig detecteren van brand en het adequaat kunnen alarmeren van aanwezigen in geval van een noodsituatie. Een gecertificeerde brandmeldinstallatie is van essentieel belang om de veiligheid van het personeel, de klanten en het gebouw te waarborgen. Het ontbreken ervan bracht niet alleen de mensen in het pand in gevaar, maar ook de reputatie en het imago van Lucid Motors Nederland.

Aanpak

Onze aanpak bij Lucid Motors Nederland was gericht op het vinden van een maatwerkoplossing die voldeed aan de specifieke behoeften van het bedrijf en tegelijkertijd voldeed aan de geldende normen voor brandveiligheid. Onze deskundige monteur hebben het bekabelen, installeren en in bedrijf stellen van de brandmeldinstallatie professioneel en efficiënt uitgevoerd.

Resultaat

Dankzij onze inspanningen heeft Lucid Motors Nederland nu een gecertificeerde brandmeldinstallatie die voldoet aan de geldende normen en eisen. Dit heeft de brandveiligheid in de showroom, werkplaats en kantoorruimte aanzienlijk verbeterd. Het personeel en de klanten kunnen nu met vertrouwen werken en verblijven in een veilige omgeving. Bovendien voldoet Lucid Motors Nederland nu aan de wettelijke vereisten en kan het bedrijf met trots laten zien dat het de veiligheid serieus neemt.

Is uw pand brandveilig?

Ontdek de expertise van Masset Solutions met meer dan 35 jaar ervaring in brandbeveiliging. Laat onze specialisten u begeleiden door het volledige proces, inclusief levering, installatie en onderhoud. Heeft u vragen over de wettelijke vereisten voor uw pand? Of wilt u meer weten over de specifieke eisen die aan uw locatie worden gesteld? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons direct op 088 – 7788300. We helpen u graag verder.