Offerte aanvragen

Of u nu een groot bedrijf bent, een kleine onderneming met één pand of een woonhuis. Masset Solutions levert beveiligingsconcepten voor verschillende bedrijven en branches.

Ruim 35 jaar is Masset Solutions een professionele partner op het gebied van inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Onze vakkundigheid blijkt uit de verschillende certificaten die we in de loop van de tijd hebben behaald voor de verschillende diensten die wij leveren. Daarnaast heeft Masset Solutions alleen gecertificeerd personeel in dienst, waardoor we alle producten met een hoogwaardig niveau weten af te ronden.

Velen tevreden klanten gingen u al voor. Grote en kleine bedrijven. Onder andere horeca, hotels, kinderdagverblijven, parkeergarages, scholen, winkels en zorginstellingen. Maar ook veel particulieren. Vraag ons gerust naar gelijkwaardige referenties of meer informatie over onze diensten.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat Masset Solutions voor u kan beteken? We gaan graag voor u aan de slag! Vul onderstaand formulier is zodat wij u een passend advies kunnen geven.

Masset Solutions
ruim 30 jaar
specialist in
beveiliging


Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak