Noodverlichting

Goed werkende en de juiste noodverlichting is essentieel voor de brandveiligheid binnen een gebouw. Wanneer er brand uitbreekt helpt de noodverlichting om op een snelle en veilige manier de uitgang te kunnen bereiken. Masset Solutions kunt u helpen met het leveren en installeren van een complete installatie. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het periodiek controleren van de noodverlichting. 

Onze diensten

Noodverlichting wet en regelgeving

Nieuwe bouwwerken moeten voldoen aan de eisen/voorschriften die in het Bouwbesluit staan. Deze voorschriften worden in de vorm van functionele en prestatie-eisen gesteld. Het Bouwbesluit beschrijft de algemene eisen voor noodverlichting en de aansprakelijkheid van de eindgebruiker rondom de veiligheid binnen een gebouw. Het Bouwbesluit kunt u raadplegen op bouwbesluitonline of downloaden op de website van de Rijksoverheid.

De werkgever draagt volgens de Arbowet de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van medewerkers, bezoekers en leveranciers. De werkgever moet zorgen voor vluchtroutes en nooduitgangen en onderdeel daarvan is het aanbrengen van noodverlichting om veilig gebruik te maken van de vluchtroutes en nooduitgangen.

Hoe vaak moet de noodverlichting worden gecontroleerd? 

Ook uw noodverlichting is aan onderhoud onderhevig. Wilt u dat uw noodverlichting te allen tijden blijft functioneren? Laat dan uw blusmiddelen periodiek controleren door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Masset Solutions kan dit onderhoud voor u regelen. Jaarlijks komen wij bij honderden klanten over de vloer voor het onderhoud aan hun noodverlichting en luchtweginstallatie.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Vraag een kosteloos adviesrapport op

Masset Solutions kan u per vestiging deskundig adviseren over de toe te passen noodverlichtinginstallatie. Plan een afspraak met één van onze adviseurs door het contactformulier in te vullen. U heeft binnen 24 uur reactie!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak