Onderhoud & Beheer Brandmeldinstallatie en Blusmiddelen

In mei 2020 hebben Gerrie en Sjoerd van der Wouden Zorgvilla Nova opgericht. Een lang gekoesterde droom werd hiermee werkelijkheid; een eigen woonvorm met een groot hart voor het welzijn van de bewoners. Uiteraard willen ze alle bewoners en personeel een veilige omgeving bieden. Voor de brandveiligheid hebben ze Masset Solutions ingeschakeld. Masset Solutions mag de zorg voor de brandveiligheid waarborgen.

Wat doen we?

Iedere maand komen wij langs bij Zorgvilla Nova om verschillende onderdelen te controleren en onderhouden:

Maandelijks beheer aan de brandmeldinstallatie

Iedere maand dient de brandmeldinstallatie van Zorgvilla Nova beheerd te worden, zoals omschreven in de NEN 2654. Eén keer in de maand komt onze Beheerder Brandmeldinstallatie langs om de brandmeldinstallatie te testen en het logboek bij te werken.

Jaarlijks onderhoud aan de brandmeldinstallatie

Om de nominale staat van de brandmeldinstallatie te behouden, wordt deze ieder jaar onderhouden om de brandveiligheid te kunnen waarborgen.

Onderhoud aan de blusmiddelen & noodverlichting

Ieder jaar worden de blusmiddelen en de noodverlichting onderhouden zodat deze voldoen aan de gestelde eisen. Onze specialisten doen jaarlijks een check en vervangen onderdelen waar nodig.

Certificering aan de brandmeldinstallatie

Een inspectiecertificaat is een certificaat wat wordt geëist vanuit het Bouwbesluit 2012. Hiermee kan worden aangetoond dat de kwaliteit van de installatie is gewaarborgd. Dit certificaat kan alleen worden afgegeven na goedkeuring van een inspectie-instelling zoals Masset Solutions. Voor Zorgvilla Nova zullen wij deze procedure geheel uit handen nemen.

Totale ontzorging

Wilt u er ook zeker van zijn dat uw bedrijf veilig is en er verder geen omkijken naar hebben? Wij kunnen het (twee)wekelijkse of maandelijks beheer (hangt af van de installatie) en preventief onderhoud voor u verzorgen. Geen omkijken meer, wel een veilige omgeving voor bezoekers en personeel.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen of bel ons voor meer vragen op 085 – 0512648