Digitaal logboek voor brandmeldinstallaties

Met een digitaal logboek voor uw brandmeldinstallatie bent u ten alle tijde verzekerd tegen eventuele schade door brand. Zonder logboek loop je het risico dat de verzekering niets vergoed.

Daarnaast merken wij ook dat er n deze tijd van digitalisering en bezuinigingen steeds vaker dat er behoefte is aan een efficiënte en duurzame manier van werken. Veel bedrijven en instellingen maken nog steeds veel gebruik van papieren documenten. Het komt ongemerkt toch vaak voor dat het logboek wordt verplaatst, niet volledig is of de sleutelbeheerder is niet ter plaatse. Daarnaast is het niet mogelijk om bij een storing of calamiteit het logboek op afstand in te zien.

Het alternatief voor het bestaande papieren logboek

Om te voorkomen dat het logboek kwijt raakt of beschadigt is er steeds meer de behoeft naar een veilige omgeving waarin formulieren ingevuld, opgeslagen en verstuurd kunnen worden. Waarin inspecties en meldingen worden geregistreerd en alle documenten volgens de regelgeving aanwezig zijn. Het digitale logboek voor brandmeldinstallaties is hiervoor de oplossing.

Digitaal Logboek

Voordelen digitaal logboek brandmeldinstallatie

Met een digitaal logboek voorkom je dat jouw logboek beschadigt of kwijt raakt en schade -door brand- hierdoor niet vergoed wordt door de verzekering. Bij brandschade vraagt de verzekering namelijk naar het logboek van uw brandmeldinstallatie. Daarnaast zijn er nog vele voordelen verbonden aan een digitaal logboek.

Documenten altijd en overal beschikbaar

Eenvoudig in gebruik

Inzicht in monteursbezoeken

Direct ontvangen van rapporten

Geen papierrompslomp

Op afstand in te zien bij storingen of calamiteiten

Beschikbaar voor computer, smartphone en tablet

Milieubewust

Kosten digitaal logboek: 50% korting

Een digitaal logboek wordt voor u op maat ingericht. Wij bieden dit aan als abonnement en wordt voor een jaar afgesloten. Daarna is deze per maand opzegbaar.

Als nieuwe klant ontvangt u bij Masset Solutions 50% korting op de eerste 3 maanden van uw abonnement.

De kosten voor het aanschaffen van een digitaal logboek is afhankelijk van de opstarttijd. Heeft u bijvoorbeeld nog niet alle papieren op orde en wilt u dat wij dit voor u regelen? Dan is dat mogelijk! Neem contact met ons op voor een prijsindicatie.

Heeft u al een digitaal logboek voor uw brandmeldinstallatie?

Overstappen is heel gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken.

Contactformulier


  Referenties

  Naar een 100% veilig gevoel

  Offerte ontvangen

  Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

  Vrijblijvende offerte

  Sinds 1987

  30 jaar ervaring met
  allerlei typen beveiliging

  Eén aanspreekpunt

  Volledige ontzorging op
  het gebied van veiligheid

  100% Gecertificeerd

  Uitsluitend
  gecertificeerd personeel

  3447 veilige klanten

  Beschermd tegen
  brand en inbraak