Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie is een onmisbaar onderdeel binnen de brandbeveiliging van een groot pand. Een brandmeldinstallatie ontdekt een eventuele brand in een vroeg stadium, zodat iedereen in het pand op tijd gewaarschuwd kan worden. Alle voorzieningen binnen de brandmeldinstallatie worden automatisch geactiveerd, zodat alle medewerkers, bezoekers, klanten, leerlingen of cliënten het pand zo spoedig mogelijk kunnen verlaten.

Penta 500 Brandmeldinstallatie

Type brandmeldinstallaties

Masset Solutions is partner van Hertek en Bosch. Net als Masset Solutions hebben deze bedrijven al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging. Door onze goede ervaring met hun brandmeldinstallaties bevelen we met regelmaat brandmeldinstallaties van deze merk aan. Wanneer u liever een brandmeldinstallatie van een ander merk wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een brandmeldinstallatie alleen is niet genoeg

Heeft u een brandmeldinstallatie laten plaatsen door een branddetectiebedrijf? Dan is de brandveiligheid van uw pand nog niet geheel afgedekt. Het is belangrijk dat de brandmeldinstallatie gecertificeerd wordt, beheert wordt door een beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) en jaarlijks onderhoud ontvangt.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Als beveiligingsspecialisten met 30 jaar kennis en ervaring weten we als een ander hoe de brandveiligheid van uw pand gegarandeerd kan worden. Voor uw brandmeldinstallatie kunnen we de volgende werkzaamheden verrichten:

⮕ Lees hier over onze werkwijze

Is uw bedrijfspand bestand tegen calamiteiten?

Uit onderzoek van het NIVRE blijkt dat er in 2020 150 grote branden zijn geweest, waarbij de geraamde schade 1 miljoen euro of meer bedroeg. Twee van de drie grote branden vonden plaats in het zuiden en midden van Nederland, op de voet gevolgd door het westen van Nederland. De grootste branden hebben zich in 2020 voorgedaan binnen de volgende sectoren:

  • De industriële sector (26);
  • Bedrijven en groothandel (12);
  • Detailhandel en woningen (26);
  • Agrarisch (23);
  • Horeca (14).
brandveiligheidsexpert

Referenties

Brandbeveiliging: wij ontzorgen u voor 100%

Wilt u de brandveiligheid van uw pand graag door een professional laten regelen? Dan bent u bij Masset Solutions aan het perfecte adres. Wij zijn kenners op het gebied van veiligheid en hebben ruime ervaring met brandveiligheid in uiteenlopende sectoren. Dankzij onze werkwijze kunt u de brandveiligheid van uw pand voor 100% aan ons uitbesteden. Van concept tot realisatie en ook het onderhoud daarna.

We hebben een team van specialisten in dienst en verzorgen de brandveiligheid onder andere voor:

Horeca

Hotels

Zorginstellingen

Scholen

Parkeergarages

gezondheidszorg

Kinderdagverblijven

Detailhandel

BMI-OAI

Cursus Beheerder
Brandmeldinstallatie &
Ontruimingsalarminstallatie

Wanneer u een brandmeldinstallatie of ontruimingsalarminstallatie in uw pand heeft, bent u verplicht om conform NEN2654-1 uw brandmeldinstallatie & ontruimingsalarminstallatie maandelijks te controleren. U kunt ervoor kiezen om het beheer uit te besteden aan bijvoorbeeld Masset Solutions of het beheer zelf uit te voeren.

Lees meer

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak