Skip to main content
Sinds 1987
Eén aanspreekpunt
100% Gecertificeerd
3.447 veilige klanten
Kunnen we u ergens mee helpen?  Uitbreiden brandmeldinstallatie

  Het is van groot belang om uw pand en de mensen die er verblijven te beschermen tegen brand. Een goed functionerende brandmeldinstallatie is dan ook onmisbaar. Wanneer uw pand groeit of de brandveiligheidseisen veranderen, kan het zijn dat uw huidige brandmeldinstallatie niet meer voldoet aan de eisen. Bij Masset Solutions kunt u terecht voor het uitbreiden van uw brandmeldinstallatie.

  Vraag offerte aan
  Masset medewerker bij klant

  Wanneer uw brandmeldinstallatie uitbreiden?

  Wanneer uw pand groeit of de brandveiligheidseisen veranderen, kan het zijn dat uw huidige brandmeldinstallatie niet meer voldoet aan de eisen. Het is dan van groot belang om uw brandmeldinstallatie uit te breiden volgens de gestelde eisen door een gespecialiseerd bedrijf zoals Masset Solutions. Hierdoor blijft u voldoen aan de wettelijke normen en verzekert u zichzelf van een veilige situatie in uw pand.

  Contact opnemen

  Voordelen van het uitbreiden van de brandmeldinstallatie

  Bij Masset Solutions streven wij naar een optimale bescherming van uw pand en de mensen die er verblijven. Enkele voordelen van het uitbreiden van uw brandmeldinstallatie bij Masset Solutions zijn:

  Maatwerk oplossingen: Onze deskundige en ervaren medewerkers bieden maatwerk oplossingen voor de uitbreiding van uw brandmeldinstallatie. We adviseren u graag over welke producten en technologieën het beste bij uw specifieke situatie passen.
  Kwaliteitsproducten: We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en geavanceerde technologieën van gerenommeerde merken. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige brandmeldinstallatie.
  Certificering: Onze monteurs zijn gecertificeerd om brandmeldinstallaties uit te breiden en te installeren volgens de geldende normen en voorschriften.
  Snelle service: Wij streven ernaar om de uitbreiding zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u verzekerd bent van een veilige situatie in uw pand.

  Hoe gaan wij te werk bij een uitbreiding van de brandmeldinstallatie?

  Onze ervaren en deskundige medewerkers voeren de uitbreiding van uw brandmeldinstallatie uit volgens een gestandaardiseerd stappenplan. Dit stappenplan omvat onder andere de volgende werkzaamheden:
  • Inventarisatie van de huidige situatie: We bekijken de huidige installatie en de situatie in uw pand. Op basis hiervan geven we u advies over de uitbreiding van uw brandmeldinstallatie.
  • Ontwerp: We ontwerpen een uitbreiding van uw brandmeldinstallatie die voldoet aan de wettelijke eisen en aansluit bij uw specifieke situatie.
  • Installatie: Onze gecertificeerde monteurs installeren de uitbreiding van uw brandmeldinstallatie met de hoogste zorg en vakmanschap.
  • Oplevering: Na de installatie wordt uw brandmeldinstallatie inclusief instructie opgeleverd.
  Masset medewerker bij klant

  Veelgestelde vragen over het uitbreiden van een brandmeldinstallatie

  Waarom zou ik mijn brandmeldinstallatie willen uitbreiden?

  Een uitbreiding van een brandmeldinstallatie kan nodig zijn wanneer het gebouw is uitgebreid of er nieuwe risico’s zijn ontstaan. Ook kan een uitbreiding nodig zijn om te voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

  Kan ik mijn bestaande brandmeldinstallatie uitbreiden of moet ik een nieuwe installatie aanschaffen?

  Dit hangt af van de specifieke situatie en omstandigheden. In sommige gevallen is het mogelijk om de bestaande installatie uit te breiden, terwijl in andere gevallen een nieuwe installatie nodig is om aan de eisen te voldoen. De specialisten van Masset Solutions kunnen u helpen bepalen wat de beste optie is voor uw situatie.

  Hoe weet ik welke onderdelen nodig zijn om mijn brandmeldinstallatie uit te breiden?

  Een gecertificeerd en erkend bedrijf zoals Masset Solutions kan u helpen bepalen welke onderdelen nodig zijn om uw brandmeldinstallatie uit te breiden. Dit kan onder andere afhangen van de grootte van het gebouw en de nieuwe risico’s die zijn ontstaan.

  Moet ik de brandmeldinstallatie opnieuw certificeren na een uitbreiding ervan?

  Ja, na een uitbreiding moet de brandmeldinstallatie opnieuw worden gecertificeerd. Dit is om ervoor te zorgen dat de installatie nog steeds aan de geldende normen voldoet en goed functioneert.