Hertek levert een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve systemen voor branddetectie volgens de norm NEN2535. Een Hertek brandmeldinstallaties zijn op elk project toepasbaar, ongeacht de grootte en complexiteit van het project. De apparatuur van Hertek voldoet volledig aan de nieuwste normen.

Hertek Brandmeldinstallatie: geadresseerd

Bij zogenoemde geadresseerde brandbeveiligingssystemen is elke detector afzonderlijk herkenbaar. Daardoor is bij een alarm of storing de brand of rookvorming snel te lokaliseren.

Penta 5000

De Penta 5000 is zo’n geadresseerd systeem. In elk project is dit systeem toe te passen, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Ook is een bestaand Penta-systeem uit te breiden. Bestaande conventionele melders, bijvoorbeeld in renovatieprojecten, kunnen worden ingelezen in het Penta 5000-systeem. Dit kan met de optionele achtgroepenkaart tot wel 128 groepen per centrale. Met het Penta 5000-systeem zijn grote projecten in een netwerk te realiseren, met een limiet van 2.000 detectiezones.

Bekende Penta 5000-brandmeldcentrales zijn:

  • Penta 5100
  • Penta 5175:
  • Penta 5400:
  • Penta 5419:
  • Penta 5475:

Penta 5000 Solisto

Dit is een zogenoemd éénlus-brandmeldcentrale met een eenvoudige bediening. De uitgebreide programmeerfuncties maakt de Penta 5000 Solisto geschikt voor uiteenlopende panden en bedrijven. Speciaal voor kleine tot middelgrote projecten waar 126 luscomponenten voldoende zijn. Doormelding van brand- en storingsmeldingen zijn gemakkelijk via het systeem door te geven.

Expera

Expera is een compleet en kosteneffectief adresseerbaar brandmeldsysteem. Het biedt standaard de functies ontruimen, volgend alarm en doormelding. Perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld scholen, restaurants, bedrijfs- en winkelpanden, kinderopvang- en zorglocaties. Standaard voorzien van een ontruimingsalarm (NEN 2575), volgend alarm (NEN 2535) en doormelding (EN 54-2). De Expera-brandmeldcentrale heeft een garantie van drie jaar.

Hertek Brandmeldinstallatie: conventioneel

Een conventioneel brandbeveiligingssysteem kent twee statussen: aan en uit. Als het systeem rook of een hogere temperatuur signaleert, activeert dat het alarm. Dan is echter niet precies te zien waar de brand zich bevindt, maar dat kan gedeeltelijk opgelost worden door de branddetectoren in groepen te bundelen.

BSX-E

De BSX-E is een conventioneel brandmeldsysteem dat eenvoudig is te programmeren en te bedienen. Voor de bediening van de centrale en het bedienpaneel is een bedieningssleutel nodig. Onafhankelijk van elkaar uitschakelen van groepen, doormeldingen van brand en storing en signaalgevers behoort tot de mogelijkheden.

Hertek Randapparatuur

De randapparatuur die wij leveren, zoals optische melders, handbrandmelders, sirenes en flitslichten, zijn van Apollo, een van de grootste fabrikanten van brandmelders. De apparatuur van onder meer de merken XP95 en Discovery, elk met hun unieke eigenschappen, kunnen we op de Penta 5000-centrales en de BSX-E-serie aansluiten.

Masset Solutions adviseert u graag welk type brandmelders u nodig heeft voor uw pand.

Bekijk ook: Bosch brandmeldinstallaties

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werkt te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak