De KOOPman

De KOOPman, de nieuwste formule van The Sting Companies, heeft recent haar eerste winkel in Rotterdam geopend. Met ruim 10.000 vierkante meter aan oppervlakte is het een van de grotere warenhuizen. De winkel bevindt zich in het voormalig Hudson’s Bay pand en Masset Solutions is weer van de partij om de sprinklerinstallatie te onderhouden.

Wat gaan we doen?

De gehele sprinkler- en brandmeldinstallatie van de KOOPman in Rotterdam wordt beheert door Masset Solutions. Onze monteurs gaan hier met regelmaat naartoe om het onderhoud uit te voeren, zo ook eerder deze maand. Zij hebben onderhoud uitgevoerd aan de sprinklerinstallatie en een tests gedaan om te checken of alles werkt naar behoren.

Er wordt op toegezien dat de installaties up to date blijven en voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Mogelijke defecten worden op deze manier in een vroeg stadium gesignaleerd. De KOOPman kan mede hierdoor haar bezoekers en medewerkers veiligheid garanderen.

Wilt u ook een up-to-date beveiliging?

Uw pand ook optimaal beschermen tegen brand? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie door het formulier in te vullen of bel ons op 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

12 januari 2023

Lucid Motors Nederland

24 november 2022

Hotel Maassluis

17 november 2022

Cemex B.V.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak