De KOOPman

De KOOPman, de nieuwste formule van The Sting Companies, heeft recent haar eerste winkel in Rotterdam geopend. Met ruim 10.000 vierkante meter aan oppervlakte is het een van de grotere warenhuizen. De winkel bevindt zich in het voormalig Hudson’s Bay pand en Masset Solutions is weer van de partij om de sprinklerinstallatie te onderhouden.

Wat gaan we doen?

De gehele sprinkler- en brandmeldinstallatie van de KOOPman in Rotterdam wordt beheert door Masset Solutions. Onze monteurs gaan hier met regelmaat naartoe om het onderhoud uit te voeren, zo ook eerder deze maand. Zij hebben onderhoud uitgevoerd aan de sprinklerinstallatie en een tests gedaan om te checken of alles werkt naar behoren.

Er wordt op toegezien dat de installaties up to date blijven en voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Mogelijke defecten worden op deze manier in een vroeg stadium gesignaleerd. De KOOPman kan mede hierdoor haar bezoekers en medewerkers veiligheid garanderen.

Wilt u ook een up-to-date beveiliging?

Uw pand ook optimaal beschermen tegen brand? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie door het formulier in te vullen of bel ons op 088 – 77 88 300.