Reclamebureau WebNL is verhuist. Na dertien jaar zijn zij toe aan een groter, mooier en beter bedrijfspand. Met ruim 8 keer de omvang van de huidige locatie dient dit pand uiteraard goed beveiligd te zijn.

Inbraakbeveiliging

Het pand is goed beveiligd door de komst van een complete inbraakinstallatie. Masset Solutions heeft een alarminstallatiesysteem geinstalleerd waarbij onder andere gebruik gemaakt is van van magneetcontacten en bewegingssensoren. Inbrekers hebben vaak kort de tijd nodig om een klus te klaren. Met een compleet alarminstallatiesysteem van Masset Solutions wordt bij reclamebureau WebNL een eventuele inbraakpoging direct ontdekt en wordt er onmiddelijk alarm geslagen.

Brandbeveiliging

Masset Solutions heeft ook gezorgd voor de volledige brandveiligheid van het pand volgens de gestelde eisen uit het Bouwbesluit 2012. De bouwkundige brandveiligheid van het gebouw is gecontroleerd en aangepakt. Masset Solutions heeft de brandwerende scheidingen verzorgd en zijn alle doorvoeren in de brandwerende scheidingen afgedicht. Er is een brandwerend plafond  in de CV ruimte aangebracht en er zijn diverse vlamschermen geplaatst. Ook is er een complete brandmeldinstallatie geïnstalleerd met onder andere handbrandmelders en sirenes. Indien er zich een calamiteit voordoet worden medewerkers en gasten op tijd gealarmeerd en kunnen zij het pand vroegtijdig ontvluchten.

Plafond CV ruimte na oplevering

Brandwerende scheiding

Brandwerend plafond

Vlamschermen