Reclamebureau WebNL is verhuist. Na dertien jaar zijn zij toe aan een groter, mooier en beter bedrijfspand. Met ruim 8 keer de omvang van de huidige locatie dient dit pand uiteraard goed beveiligd te zijn.

Inbraakbeveiliging

Het pand is goed beveiligd door de komst van een complete inbraakinstallatie. Masset Solutions heeft een alarminstallatiesysteem geinstalleerd waarbij onder andere gebruik gemaakt is van van magneetcontacten en bewegingssensoren. Inbrekers hebben vaak kort de tijd nodig om een klus te klaren. Met een compleet alarminstallatiesysteem van Masset Solutions wordt bij reclamebureau WebNL een eventuele inbraakpoging direct ontdekt en wordt er onmiddelijk alarm geslagen.

Brandbeveiliging

Masset Solutions heeft ook gezorgd voor de volledige brandveiligheid van het pand volgens de gestelde eisen uit het Bouwbesluit 2012. De bouwkundige brandveiligheid van het gebouw is gecontroleerd en aangepakt. Masset Solutions heeft de brandwerende scheidingen verzorgd en zijn alle doorvoeren in de brandwerende scheidingen afgedicht. Er is een brandwerend plafond  in de CV ruimte aangebracht en er zijn diverse vlamschermen geplaatst. Ook is er een complete brandmeldinstallatie geïnstalleerd met onder andere handbrandmelders en sirenes. Indien er zich een calamiteit voordoet worden medewerkers en gasten op tijd gealarmeerd en kunnen zij het pand vroegtijdig ontvluchten.

Plafond CV ruimte na oplevering

Brandwerende scheiding

Brandwerend plafond

Vlamschermen

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

24 november 2022

Hotel Maassluis

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak