Stadspaleis Hotel OldRuitenborgh

Hotel OldRuitenborgh is een vorstelijk hotel gelegen in een historische omgeving in Vollenhove, Overijssel. Het landhuis is eind 14e eeuw gebouwd. Er zijn diverse grote verbouwingen geweest, maar sinds 2006 werd het verbouwd tot hotel en conferentieoord.

Brandwerende scheidingen geplaatst

Masset Solutions heeft voor Hotel OldRuitenborgh de brandwerende scheidingen verzorgd. Hierbij is er rekening gehouden met enkele NEN normeringen die staan vermeld in het Bouwbesluit 2012.

Op diverse plekken zijn de brandwerende afdichtingen nagelopen en hersteld. Doorvoeringen in de brandscheidingen zijn gedicht zodat een mogelijke brand zich niet gemakkelijk kan verspreiden. Bezoekers en personeel krijgen zo voldoende tijd om bij een calamiteit te vluchten.

Voor zowel de zolderverdieping, als de aangrenzende CV ruimte en de kelder zijn alle doorvoeringen brandwerend afgedicht. Op de zolderverdieping zijn er nog diverse brandkleppen geplaatst en heeft de kelder een branddeur inclusief kozijn gekregen.

Website: www.oldruitenborg.nl

Brandveiligheid voor hotels

Staat u er wel eens bij stil, dat u als hoteleigenaar verantwoordelijk bent voor de brandveiligheid van bezoekers en personeel? In het Bouwbesluit 2012 staan de eisen omschreven waar je al als hoteleigenaar aan moet voldoen. Masset Solutions is gespecialiseerd in het brandveilig maken van panden. Voor diverse horeca en hotels hebben wij de brandveiligheid verzorgd, zodat zij voldoen aan de gestelde eisen die staan vermeld in het Bouwbesluit 2012.

Is uw hotel of horeca brandveilig?

Voldoet uw hotel of horeca aan de diverse NEN-normeringen? Ben u benieuwd of uw pand bouwkundig in orde is? Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Een brandveilige omgeving is immers voor iedereen van belang.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

24 november 2022

Hotel Maassluis

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak