In het centrum van Amsterdam heeft Dille & Kamille een zeer mooie en grote vestiging op de Nieuwendijk. In deze hippe winkel vind je alles voor huis, tuin en keuken. Onmisbare basics en lekkere hebbedingen. Ook beschikt deze vestiging over een keuken die gebruikt wordt voor kookworkshops, demonstraties of proeverijen.

Inbraakbeveiliging & Camera observatie

In 2013 heeft Dille & Kamille een nieuwe vestiging geopend in Amsterdam. Masset Solutions mocht voor dit pand de inbraakbeveiliging en camera-observatie  verzorgen. Na een aantal jaar hebben we in 2018 de inbraakinstallatie mogen uitbreiden naar het hoogst haalbare niveau. Ook het camera-observatie systeem is geüpgraded. Masset Solutions heeft de nieuwste technieken toegepast ter voorbereiding op de toekomst.

Website: www.dille-kamille.nl

Is uw pand goed beveiligd?

Masset Solutions heeft al ruim 30 jaar ervaring in het beveiligen van winkelpanden, bedrijfspanden. kinderdagverblijven, horeca, verzorgingshuizen parkeergarages etc. Onze specialisten adviseren u graag en kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Van levering tot installatie en onderhoud.

Neem contact op via het formulier voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt binnen 24 uur een reactie (tijdens werkdagen). Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 77 88 300.