Skip to main content

Voordelen inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is een noodzakelijk onderdeel van de beveiliging van ieder huis of bedrijf. Masset Solutions beveiligt al ruim 35 jaar bedrijven en huizen door heel het land tegen inbraak en diefstal. Een goede inbraakbeveiliging biedt niet alleen bescherming tegen diefstal, maar heeft ook tal van andere voordelen zoals lagere verzekeringpremies en verhoogde waarde van uw gebouw. Hieronder vindt u enkele voordelen van een goede inbraakbeveiliging.

Verhoogde veiligheid

Een goede inbraakbeveiliging verhoogt de veiligheid van uw huis of bedrijf. Inbraakbeveiliging voorkomt niet alleen diefstal, maar ook andere vormen van criminaliteit, zoals inbraak en vandalisme. Dankzij de juiste inbraakbeveiliging voelt u zich veiliger in uw eigen omgeving. Het is belangrijk dat u een inbraakbeveiliging heeft die aansluit op uw situatie. Neem hiervoor contact op met onze experts dan komen zij langs om uw situatie te beoordelen volgens de huidige wet- en regelgeving.

Verzekeringskortingen

Veel verzekeringsmaatschappijen in Nederland bieden kortingen op de verzekeringspremie voor gebouwen met een goede inbraakbeveiliging. Onder een goede inbraakbeveiliging wordt verstaan een beveiliging(sinstallatie) die voldoet aan de wet- en regelgeving en aansluit op de aanwezige risico’s. Dit komt omdat gebouwen met een goede inbraakbeveiliging minder risico lopen op diefstal of schade door inbraak.

Verhoogde waarde van het gebouw

Een goede inbraakbeveiliging verhoogt de waarde van uw gebouw. Dit komt omdat een gebouw met een goede inbraakbeveiliging als veiliger en meer waardevast wordt beschouwd. Hierdoor kunt u bij verkoop van het gebouw in veel gevallen een hoger bedrag ontvangen voor het gebouw.

Kosteneffectiviteit

Een goede inbraakbeveiliging brengt in de meeste gevallen veel kosten met zich mee voor de aanschaf. Toch zal het je uiteindelijk vooral geld gaan besparen. Denk maar eens na over wat het zal kosten als er goederen vervangen/gerepareerd moeten worden dankzij een inbraak. Bovendien kunt u de kosten van de inbraakbeveiliging vrij eenvoudig “terugverdienen” door de verzekeringskortingen en de verhoogde waarde van het gebouw.

Voordelen goede inbraakbeveiliging

Samenvattend biedt een goede inbraakbeveiliging tal van voordelen, waaronder verhoogde veiligheid, verzekeringskortingen, verhoogde waarde van het gebouw en kosteneffectiviteit. Het is daarom belangrijk om inbraakbeveiliging serieus te nemen en professioneel advies in te winnen bij de keuze en de installatie van inbraakbeveiliging. Kies daarom voor Masset Solutions.