Skip to main content

Wat bepaalt de prijs van een brandmeldinstallatie? De kosten van een brandmeldinstallatie variëren sterk. Doordat deze kosten sterk wisselen is het belangrijk dat u een goed advies ontvangt. Bespaart u kosten en beschikt u graag over een veilig brandmeldinstallatie systeem? 

Goede brandpreventie in de vorm van een brandmeldinstallatie mag iets kosten

Veel branden ontstaan op momenten dat er een moment van onoplettendheid is. Op deze momenten is het cruciaal dat een brandmeldsysteem u en uw medewerkers waarschuwt, zodat u het pand spoedig kunt verlaten. U wordt direct gealarmeerd tijdens een incident, zodat u direct actie kunt ondernemen. Met een brandmeldinstallatie wordt zo ergere materiële schade of letsel voorkomen.

De brandweer of overige hulpdiensten kunnen worden ingezet. Het is mogelijk deze procedure via het brandmeldsysteem / de brandmeldcentrale te laten verlopen. Deze processen in combinatie met de vraag hoe uitgebreid een brandmeldsysteem is, bepalen de kosten van uw brandmeldinstallatie!

Kosten Brandmeldinstallatie

Type brandmeldinstallaties
Uiteraard bepaald het type brandmeldinstallatie ook de kosten van de brandmeldinstallatie.

  •  Adresseerbare brandmeldinstallatie
  •  Conventionele brandmeldinstallatie

Bespaar kosten voor uw brandmeldinstallatie: laat jaarlijks onderhoud uitvoeren

Naast de installatie van een brandmeldinstallatie systeem, is onderhoud aan uw brandmeldinstallatie erg belangrijk. Door het onderhoud blijft een systeem goed werken. Tijdens de jaarlijkse controle worden de rookmelders, hittemelders, handmelders en overige sensoren en systemen getest.

Brandmeldinstallatie systeem door de ogen van een expert

Onze experts kijken aan de hand van uw wensen welk systeem het beste binnen uw organisatie past. Door een duidelijk advies en een plan van aanpak berekenen we in no-time wat de kosten van uw brandmeldinstallatie zijn. Gaat u voor veiligheid en neemt u verantwoordelijkheid voor uw personeel? Vraag onze experts wat de mogelijkheden zijn binnen uw organisatie!

Het is belangrijk dat het plaatsen en onderhouden van een brandmeldinstallatie systeem door een erkend en gecertificeerd bedrijf wordt uitgevoerd. Door de experts van Masset Solutions weet u zeker dat u met een erkend en gecertificeerd bedrijf te maken hebt. Wij baseren onze kennis namelijk op zo’n 30 jaar ervaring.

Wat kost mijn brandmeldinstallatie?

Benieuwd hoeveel geld uw brandmeldinstallatie kost? Neem nu contact op met Masset Solutions. U heeft binnen 24 uur reactie!