Skip to main content

Masset Solutions introduceert Siemens Cerberus Connect

Sinds deze maand kunnen klanten van Masset Solutions die beschikken over een brandbeveiligingssysteem van Siemens gebruik maken van Siemens Cerberus Connect. Deze handige app biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het bedienen en beheren van brandmeldsystemen.  Ook toekomstige klanten van Masset Solutions kunnen gebruik maken van deze service.

Met de Siemens Cerberus Connect App biedt Masset Solutions haar klanten een centraal punt waar zij toegang hebben tot de controle- en monitoringsystemen van hun pand en maakt het mogelijk om deze systemen vanaf één locatie te beheren en te bewaken. Hierdoor kan de klant gemakkelijk toegang krijgen tot de live-statussen van hun locaties, kunnen ze de geschiedenis van hun systemen inzien en kunnen ze pushmeldingen ontvangen die worden aangepast aan de rollen binnen het bedrijf.

Daarnaast biedt de app geavanceerde functies voor het stroomlijnen van het testproces van de detectoren van de klant en het integreren van deze testprocessen met Cerberus Portal. Deze innovatieve aanvulling van het huidige aanbod stelt Masset Solutions in staat om de professionaliteit van haar dienstverlening te versterken en de veiligheid van haar klanten nog beter te waarborgen.

De oplossing voor het online beheren van Siemens beveiligingssystemen

Met de introductie van Siemens Cerberus Connect zet Masset Solutions weer een belangrijke stap in het bieden van een complete en hoogwaardige service op het gebied van beveiliging. Dankzij deze app kunnen klanten hun beveiligingssystemen eenvoudig monitoren, controleren en beheren op afstand, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van eventuele problemen en direct kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Masset Solutions zet zich iedere dag in om haar klanten te voorzien van de beste beveiligingstechnologie en -diensten en met de introductie van Siemens Cerberus Connect zijn wij erin geslaagd om ons aanbod verder te verbeteren en uit te breiden.