Skip to main content

Cor (48 jaar jong) is levensgenieter, allemans vriend, vader en niet te vergeten onze geliefde werkvoorbereider bij Masset Solutions. Volgens Cor is dit werk op zijn lijf geschreven met zijn passende ervaring vanuit de buitendienst als projectvoorbereider. “Je weet wat er buiten speelt, dat maakt het schakelen makkelijk in mijn werk” aldus Cor. Naast zijn werk geniet Cor optimaal van zijn leven en is hij positief ingesteld.

Van projectleider naar werkvoorbereider:
hoe is dit proces gegaan?

Toen ik in 2022 begon bij Masset Solutions, startte ik als projectleider. Al snel kwam ik erachter dat die functie niet bij mij paste. Om die reden ging ik weg bij Masset Solutions, maar van korte duur. Ik kwam er al snel achter dat ik de sfeer en collega’s erg miste. En andersom ook. Ik ben een echte aanpakker en steek graag mijn handen uit de mouwen. Nu, als werkvoorbereider, zit ik weer helemaal op mijn plek.

Ik ben best wel stressbestendig en perfectionistisch, wat wel een must is voor mijn functie denk ik. Ik wil mijn werk ten alle tijden goed overdragen, dat is ook waar mijn werk uiteindelijk om draait. Mezelf daarin blijven ontplooien is dan ook iets wat nooit ophoudt denk ik. Ik ben altijd benieuwd naar meer.

Kennis is macht

Met mijn ervaring buiten met de monteurs, heb ik een waardevolle expertise op zak in mijn huidige functie. Als werkvoorbereider bereid ik het werk voor en zorg ik ervoor dat alles goed verloopt, zodat de monteurs aan de slag kunnen. Daarom past dit werk goed bij mij. Ik weet wat er buiten speelt en dat maakt het makkelijk om te schakelen. Ik heb onderling een goede band met mijn collega’s. Ik word regelmatig allemans vriend genoemd. De sfeer en collega’s betekenen veel voor mij.

 

“We zijn allemaal zo goed bevriend,
het is een grote familie hier.
Zo mag je het best noemen”

 

Masset Solutions is een echt familiebedrijf. Wat vind jij van de werksfeer?

Hoe er met elkaar wordt omgegaan vind ik enorm fijn. Ik kan hier echt mezelf zijn. Dat waardeer ik het meest aan mijn werk bij Masset Solutions. Ik houd van het leven en vier dat het liefste met mijn vrienden en familie. Daarin is Masset Solutions zeker een onderdeel van.