Gouwenaars ontvangen € 250 subsidie bij inbraakwerende maatregelen koopwoning

Veel woninginbraak in Gouda

Nergens is meer kans op een woninginbraak dan in Gouda! De Goudse regio staat al een aantal jaar in de top tien van de AD Misdaadmeter. Het afgelopen jaar is de stad zelfs gestegen van positie 9 naar positie 4! Daarmee is de stad relatief gezien een van de meest door criminaliteit getroffen steden van Nederland. Dit baart Gouda zorgen, zo groot is de stad niet. Inbrekers hebben het vooral gemunt op woninginbraak. Het aantal zakkenrollers en autokraken zijn wel iets gedaald, maar daarentegen zijn het aantal autodiefstallen weer toegenomen.

Statistieken woninginbraak Gouda

Inbraakbeveiliging GoudaUit de laatste statistieken blijkt dat er dagelijks meerdere inbraken worden gepleegd in Gouda. Sinds november 2013 t/m juli 2017 gaat dit om 2240 inbraken. Dit komt overeen met ruim 12 inbraken per week. Zie hieronder een overzicht van het aantal inbraken per postcodegebied die zijn geregistreerd door de nationale politie:

 • Goverwelle:  494
 • Kort Haarlem: 415
 • Noord: 315
 • Plaswijck: 315
 • De Korte Akkeren: 310
 • Bloemendaal: 257
 • Binnenstad: 120
 • Stolwijkersluis: 9
 • Oostpolder is Schieland: 5 

Geld retour bij aanschaf camera- & alarmsysteem

Gouda wilt graag de woninginbraken in de stad laten dalen. Gouwenaars met een koopwoning kunnen daarom subsidie aanvragen op de aanschaf van camera- en alarminstallaties. Het laten monteren en de kosten van de installatie door een gecertificeerd bedrijf zoals Masset Solutions worden voor maar liefst 50% gesubsidieerd. Dit bedrag kan maximaal oplopen tot € 250,- per woning. Let op, deze regeling loopt tot 3 juli 2018!

Waar moet u aan voldoen?

 • U moet eigenaar zijn van een koopwoning in Gouda
 • De materialen dienen te worden aangeschaft bij een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Masset Solutions is volledig gecertificeerd en voldoet aan deze eisen.
 • Voor de overige voorwaarden verwijzen wij u naar de Subsidieregeling inbraakwerende maatregelen Gouda

 Hoe werkt het?

 • Bel of mail Masset Solutions voor een beveiligingsplan op maat. Masset Solutions is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf met ruim 35 jaar ervaring en voldoet aan de gestelde eisen.
 • De kosten van aanschaf dient u eerst zelf te betalen om vervolgens achteraf subsidie aan te kunnen vragen bij uw gemeente.
 • Subsidie kunt u aanvragen door dit aanvraagformulier volledig in te vullen. Hierbij voegt u tevens onze offerte of factuur toe en een bewijs dat u het bedrag heeft betaald (bijvoorbeeld met een bankafschrift)
 • Het aanvraagformulier kunt u zowel digitaal als per post indienen, zoals omschreven staat op het aanvraagformulier
 • Het subsidieplafond van de Gemeente Gouda voor deze regeling voor de periode van datum inwerkingtreding tot 3 juli 2018 bedraagt €100.000,00.

Voor verdere vragen omtrent het aanvragen van de subsidie, kunt u het beste contact opnemen met de Gemeente Gouda.

Wij geven u graag een veilig gevoel! 

Om de veiligheid van uw inboedel te garanderen is het belangrijk om uw woning te voorzien van een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend ondersteunen bij het kiezen voor de juiste oplossing. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar om een passend advies uit te brengen en het gehele systeem voor u te installeren.

Advies op maat

Wilt u graag advies over een passende alarmsysteem en camerabewaking voor uw woning? Benieuwd wat het installeren en plaatsen van een alarminstallatie kost? Vul het onderstaande formulier in. Onze expert informeert u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Op werkdagen heeft u binnen 24 uur een reactie!

Naar een 100% veilige omgeving?

… laat een van onze adviseurs contact met u opnemen!

U wilt de veiligheid geven die nodig is om uw werk te kunnen verrichten. Daarom komen wij graag bij u langs. Maak een afspraak of vraag meer informatie op.

Horeca

Hotels

Zorginstellingen

Scholen

Parkeergarages

gezondheidszorg

Kinderdagverblijven

Detailhandel

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werkt te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak