Masset Solutions is gevestigd in Moordrecht. Sinds 1987 hebben wij een reputatie opgebouwd die garant staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. De kwalitatieve dienstverlening vindt u terug in onze oplossingen: adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, certificeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Sinds 1987

30 jaar ervaring met allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen brand en inbraak

Fire & Security Experts

In de afgelopen jaren heeft Masset Solutions zich gespecialiseerd op het gebied van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en alles wat hier bij komt kijken. Dagelijks komen onze monteurs bij klanten door heel het land over de vloer om de werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden kunnen van alles zijn. Zo leveren wij complete installaties maar zijn wij er ook voor de klant om periodieke controles uit te voeren.

Iedereen binnen Masset Solutions beschikt over de juiste certifcaten en heeft vaak meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van veiligheid. Hierdoor zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen. Wij kunnen u helpen met: adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, certificeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Kennismaken? Wij helpen u graag met het vinden van de veiligste oplossing!

Contact opnemen

Klanten beoordelen ons met een 9.4

Bekijk hier wat klanten over ons zeggen

Onze diensten

Masset Solutions biedt vele oplossingen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging. Onze dienstverlening bestaat uit adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, certificeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties. Dit doen wij al tientallen jaren voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Wij ontzorgen de klant graag van A tot Z. Dit doen wij door de klant te voorzien van passend advies en het volledig uit handen nemen. Hieronder vindt je een overzicht van onze diensten:

Brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Camerabeveiliging

Toegangscontrole

Brandwerende scheidingen

Beheer & onderhoud

Maandelijks beheer

Iedere organisatie met een brandmeldinstallatie is verplicht om maandelijks beheer aan de brandmeldinstallatie uit te voeren.

Masset Solutions ontzorgt bedrijven door de verplichte maandelijkse controle uit te voeren conform de NEN 2654. Ongeacht welk merk en type brandmeldinstallatie en onafhankelijk van het type object waarin de brandmeldinstallatie aanwezig is. Bekijk hier onze bedrijfsvideo van het maandelijks beheer aan de brandmeldinstallaties.

Vakkundig & gecertificeerd

Wanneer u voor Masset Solutions kiest, zult u merken dat onze dienstverlening aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de kennis en ervaring van al ons personeel.

Sinds 2021 is Masset Solutions officieel aangesloten én erkend bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Hierdoor biedt Masset Solutions B.V. u -naast onze expertise- ook de zekerheid om aan de eisen van uw verzekeraar te kunnen voldoen. Indien dit vereist is door de verzekeraar kunnen wij de kwaliteit middels een kwaliteitsbewijs aantoonbaar maken.

Alles voor een veilig gevoel

Velen tevreden klanten gingen u al voor. Grote en kleine bedrijven. Onder andere horeca, hotels, kinderdagverblijven, parkeergarages, scholen, winkels en zorginstellingen maar ook veel particulieren. Vraag ons gerust naar gelijkwaardige referenties of meer informatie over onze diensten.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werkt te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak