Brandveiligheid winkelcentrum & parkeergarages Marsmanplein in Haarlem

 

De afgelopen maanden hebben er bij de parkeergarages in Winkelcentrum Marsmanplein herstelwerkzaamheden plaatsgevonden. Ook de brandveiligheid is getoetst en aangescherpt. In opdracht van GUTS installatietechniek mocht Masset Solutions een nieuwe brandmeldinstallatie plaatsen. Deze heeft direct een goede test gehad, omdat er helaas een echte brand in het winkelcentrum heeft plaatsgevonden. Ook onderhouden en beheren wij diverse installaties van de parkeergarages en het winkelcentrum.

Werkzaamheden Masset Solutions

Masset Solutions draagt op verschillende facetten bij aan de brandveiligheid van het winkelcentrum Marsmanplein en haar drie parkeergarages in Haarlem. We hebben verschillende werkzaamheden verricht waarvan ook een aantal werkzaamheden maandelijks & jaarlijks terugkerend zijn:

  • Installeren nieuwe Brandmeldinstallatie parkeergarage, inclusief List sensorbekabeling;
  • Jaarlijks onderhoud BMC bij drie parkeergarages & winkelcentrum Marsmanplein;
  • Maandelijks beheer BMC bij drie parkeergarages & winkelcentrum Marsmanplein.

Nieuwe brandmeldinstallatie parkeergarage

Masset Solutions heeft bij de parkeergarage de complete brandmeldinstallatie vervangen voor een nieuw exemplaar die voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. Ook de LIST sensorbekabeling hebben wij verzorgd. Dit is een zeer hoogwaardig kabelsysteem met sensoren voor thermische detectie die meerdere technieken in één snel werkend systeem combineert. Een instelbaar temperatuurverschil zal binnen een eveneens instelbare tijd tot een alarm leiden. Hiermee wordt niet alleen een veel snellere maar tevens ook een uitermate betrouwbare detectie gerealiseerd.

Brandmeldinstallatie sloeg aan na brand winkelcentrum Marsmanplein

De brandmeldinstallatie heeft gelijk een goede test gehad. Vorige week heeft er helaas een brand plaatsgevonden in het winkelcentrum bij restaurant Peper & Zout. De nieuw geplaatste brandmeldinstallatie in de parkeergarage is in alarm gegaan en is de brandweer gebeld.

Doneeractie voor Restaurant Peper & Zout

Restaurant Peper & Zout is door de grote brand in de keuken zwaar beschadigd. Het restaurant wordt gerund door twee hardwerkende broers. Om ze te helpen is er een doneeractie opgestart. Meer over de doneeractie of doneren is hier te lezen: www.doneeractie.nl/help-peper-en-zout/-50078

Heeft u ook interesse in een brandmeldinstallatie?

Wilt u er zeker van zijn dat de brandveiligheid bij u ook goed geregeld is? Neem dan contact op met Masset Solutions. Wij weten alles over brandbeveiliging en de laatste wijzigingen in wet & regelgeving.

Meer informatie? Vul dan dit contactformulier in of bel ons op 085 – 0512647. We helpen u graag verder!