Beachhotel Oostvoorne

Op 30 minuten rijden van Rotterdam Centrum, pal aan het Oostvoornse Meer, ligt Beach Hotel & Lodges te Oostvoorne. Beachhotel Oostvoorne beschikt over prachtige kamers en beach lodges voorzien van alle luxe en een prachtig uitzicht over het meer. Masset Solutions mag deze unieke locatie toevoegen aan het portfolio. En daar zijn we meer dan trots op!

Wat hebben we gedaan?

Masset Solutions heeft Beachhotel Oostvoorne mogen begeleiden tijdens de initiële inspectie van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. De inspectie is afgerond met een positief resultaat. Hierdoor is Beachhotel Oostvoorne weer een jaar voorzien van het inspectiecertificaat BMI-OAI.

Wat gaan we doen?

Beachhotel Oostvoorne heeft ook de maandelijkse beheerderstaken brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie aan Masset Solutions toevertrouwd. Dankzij onze diploma’s en ervaring garanderen wij dat de installatie optimaal en conform NEN 2654-1 en de NEN 2654-2 werkt.

Benieuwd hoeveel het u kost om het beheer van uw brandmeldinstallatie uit te besteden? Vragen over het beheer van uw brandmeldinstallatie? Neem gerust contact met ons op door het formulier in te vullen! U heeft binnen 24 uur een reactie.

Brandbeveiliging binnen uw pand?

Uw pand ook optimaal beschermen tegen brand? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie door het formulier in te vullen of bel ons op 088 – 77 88 300.