Masset Solutions heeft een appartement in Rotterdam volledig beveiligd tegen inbraak. Bij het appartement op de tweede verdieping heeft Masset Solutions een compleet alarmsysteem en een IP camerasysteem geïnstalleerd. De eigenaar heeft nu 24 uur per dag toezicht op zijn woning.

Het alarmsysteem bestaat onder andere uit bewegingsmelders. Deze zijn gekoppeld aan het systeem en slaan alarm zodra er een inbreker wordt gesignaleerd.  Daarnaast zijn er raam- & deurcontacten geplaatst. Deze geven een seintje door aan het alarmsysteem zodra er een inbreker via een raam of een deur probeert binnen te komen.  Zo is de eigenaar tijdig op de hoogte en kan er direct alarm geslagen worden.

Het camerasysteem bestaat uit vier IP camera’s van HD kwaliteit. Met deze IP camera’s worden videobeelden en geluid rechtstreeks  gestreamd via het internet. Hierdoor is het mogelijk om waar dan ook ter wereld de beelden live te bekijken. Dit kan via de mobiele telefoon, tablet of computer.

Volledige inbraakbeveiliging appartement

Inbraak en Camerasysteem

Ook volledige inbraakbeveiliging?

Mocht u meer informatie willen over hoe u uw huis of appartement beter kan beveiligen, dan adviseren wij u graag. Neem contact met ons op  of bel 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

12 januari 2023

Lucid Motors Nederland

24 november 2022

Hotel Maassluis

17 november 2022

Cemex B.V.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak