New Forrest in Wijk bij Duurstede is dé fingerfood specialist van NederlandNew Forrest maakt snacks voor verschillende merken, waaronder Kwekkeboom en Buitenhuis en is al meerdere malen in de prijzen gevallen.

Zoals elke grote organisatie, heeft ook New Forrest een goede brandmeld- & ontruimingsalarminstallatie nodig. Een brandveilige werkomgeving is immers erg belangrijk. New Forrest werkt dagelijks met hete ovens en industriële frituurpannen, waardoor een juiste brandbeveiliging gepast is. Masset Solutions heeft voor de locatie aan de Watermolenweg geïnspecteerd en er een volledig nieuwe brandmeld- & ontruimginsalarminstallatie aangelegd. Bij een eventuele calamiteit worden medewerkers op tijd ingelicht en kan er op een juiste manier gehandeld worden. New Forrest voldoet hiermee aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van brandbeveiliging.

Brandmeldinstallatie New Forrest
New Forrest Locatie

Meer informatie

Heeft u ook interesse in een brandmeldinstallatie of ontruimingsalarminstallatie  voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd of een brandmeldinstallatie voor uw pand verplicht is? Masset Solutions heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebeid van brandveiligheid. Vraag vrijblijvend informatie op zodat ook uw pand voldoet aan de wettelijke verplichtingen die staan vermeld in het Bouwbesluit 2012.

Vul het contactformulier in of bel ons via 088 – 77 88 300.