Rayer Healthcare is een toonaangevende zorgorganisatie binnen Nederland met 10 vestigingen door heel het land. Ze zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, fitness en groepslessen. Een brandveilige (werk)omgeving kan dan uiteraard niet ontbreken.

Nieuwe brandmeldinstallatie

Op de locatie in Gouda heeft Masset Solutions een compleet nieuwe brandmeldinstallatie geïnstalleerd. Deze brandmeldinstallatie zal ervoor zorgen dat een beginnende brand snel wordt opgemerkt en er snel en adequaat gehandeld kan worden. Ook loze brandmeldingen kunnen gefilterd worden, waardoor het onnodig uitrukken van de brandweer wordt tegengegaan.

Met de komst van de vernieuwde brandmeldinstallatie voldoet Rayer Healthcare Gouda volledig aan de wettelijk gestelde eisen. 

Brandmeldinstallatie Rayer HealthCare Gouda

Interesse in een brandmeldinstallatie?

Masset Solutions heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebeid van brandveiligheid. Heeft u ook interesse in een brandmeldinstallatie geheel op maat? Of bent u benieuwd of een brandmeldinstallatie voor uw pand verplicht is? Vraag vrijblijvend informatie op zodat ook uw pand voldoet aan de wettelijke verplichtingen die staan vermeld in het Bouwbesluit 2012.

Vul het contactformulier in of bel ons via 088 – 77 88 300.