Op Goeree-Overflakkee heeft Masset Solutions op zes basisscholen van Stichting Kindwijs de inbraakinstallaties gecontroleerd, geüpdatet en uitgebreid. De basisscholen voldoen weer volledig aan de eisen van deze tijd voor wat betreft de inbraakbeveiliging.

Allereerst is er gestart met een grondige inspectie om de verbeterpunten inzichtelijk te maken. Om ervoor te zorgen dat de basisscholen zo goed mogelijk beveiligd zijn, is er voor gekozen om de inbraakinstallaties te upgraden en er extra detectie bij te plaatsen. De werkzaamheden hebben zo veel mogelijk plaatsgevonden in de zomervakantie. Hierdoor hebben de leerlingen en docenten er geen last van ondervonden en konden de monteurs van Masset Solutions goed hun werk uitvoeren.

Inbraakinstallatie school

Vrijblijvend advies

Wilt u weten waar uw schoolgebouw wettelijk aan moet voldoen? Of bent u benieuwd welke eisen aan uw pand worden gesteld? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

12 januari 2023

Lucid Motors Nederland

24 november 2022

Hotel Maassluis

17 november 2022

Cemex B.V.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak