Woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak ligt aan de rand van de Noordwijkse duinen, op een paar minuten lopen van zee. Ruim 300 medewerkers en 170 vrijwilligers doen er alles aan om de gewenste zorg te bieden aan ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Naast de woon-zorginstelling hebben ze op het terrein ook huur- en koopappartementen beschikbaar voor senioren.

Masset Solutions is gevraagd te kijken naar de bouwkundige brandveiligheid. In het Bouwbesluit 2012 worden hier verschillende eisen aan gesteld. Zo wordt er onder andere gekeken naar de gebruikersfunctie van het pand en de zelfredzaamheid van de bewoners & patiënten. Iemand die slaapt zal zich namelijk minder snel veilig kunnen stellen dan iemand die wakker is. Masset Solutions heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid en weet precies aan welke eisen een pand moet voldoen.

In het geval van woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak gaat het om een gezondheidszorgfunctie. Masset Solutions heeft voor het zorgcentrum de bouwkundige brandveiligheid onderzocht en de brandwerende scheidingen in orde gemaakt. Alle brandwerende scheidingen voldoen aan de gestelde eisen die staan vermeld in het Bouwbesluit 2012.

Brandwerende Scheidingen Zorgcentrum
Brandbeveiliging zorgcentrum

Vergelijkbare projecten

Zwembad Hoogvliet | Brandwerende scheidingen
Reclamebureau WebNL | Bouwkundige brandveiligheid (o.a. Brandwerende scheidingen) & Alarminstallatie
LIMOR maatschappelijke ondersteuning en rehabilitatie | Brandmeldinstallatie, jaarlijks onderhoud & maandelijks beheer.

Is uw pand bouwkundig brandveilig?

Bent u benieuwd of ook uw pand bouwkundig brandveilig is? Masset Solutions komt graag vrijblijvend bij u langs voor een grondige inspectie en een advies op maat. Maak een vrijblijvende afspraak door het formulier in te vullen of bel ons voor meer vragen: 088 – 77 88 300!