Café Pistache is gevestigd in Den Haag. Een hippe hotspot op de hoek van de Prinsestraat, waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of borrelen na het werk. Juist op zo’n locatie zijn vaak veel mensen te vinden. Ook wordt er in de keuken gewerkt met brandbare stoffen om het eten klaar te maken. Een effectieve brandbeveiliging is dan ook een must!

Nieuwe brandmeldinstallatie

Naast dat het erg gezellig is in Café Pistache, is het er tegenwoordig ook weer een stukje veiliger. Masset Solutions heeft er een compleet nieuwe brandmeldinstallatie geplaatst. Wanneer zich een calamiteit voordoet is het belangrijk dat klanten en werknemers het pand snel en spoedig kunnen verlaten. Met de komst van de nieuwe brandmeldinstallatie wordt iedereen op tijd gealarmeerd en kunnen de juiste maatregelingen getroffen worden. Vanaf nu kunt u helemaal onbezorgd genieten.

Is uw pand brandveilig?

De brandveiligheid in horecagelegenheden is van groot belang. Als pandeigenaar heeft u een grote verantwoordelijkheid. Neem daarom op tijd maatregelen zodat uw pand voldoet aan de wettelijke verplichten. Masset Solutions is hiervoor gecertificeerd en kan u verder helpen op dit gebied. Onze speciliasten adviseren u graag en kunnen vervolgens het gehele proces in werking stellen. Van levering tot installatie en onderhoud.

Neem contact op via het formulier voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt binnen 24 uur een reactie (tijdens werkdagen). Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 77 88 300.