Brandveiligheid Willem-Alexander Baan

Voor de Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen dragen wij bij aan de brandveiligheid binnen en rondom het pand. Onze expert gaat hier iedere twee weken langs om de sprinklerinstallatie te beheren en onderhouden. Hierdoor blijft de installatie in topconditie en blijft het gebouw en de omgeving optimaal beschermd.

Onze beheerder was gestuit op hoogwater in een reinwaterkelder bij de Willem-Alexander Baan

Werkzaamheden sprinklerinstallatie:

(Twee)wekelijks beheer en onderhoud

Door periodiek onderhoud aan uw installatie uit te laten voeren, blijft de installatie in topconditie en blijven uw gebouw en mensen optimaal beschermd. Een beheerder sprinklerinstallatie voert periodieke testen en controlewerkzaamheden uit om de staat van de installatie te controleren. Mogelijke defecten worden op deze manier in een vroeg stadium gesignaleerd.

Preventief onderhoud

Met een productcertificaat wordt de betrouwbaarheid en kwaliteit van een sprinklerinstallatie aangegeven. Zo een productiecertificaat wordt bij levering afgegeven. Om de betrouwbaarheid te waarborgen is het van belang om preventief onderhoud uit te laten voeren. Verzekeringsmaatschappijen, brandweerkorpsen en brancheorganisaties in Nederland stellen hier hoge eisen aan.

Lees hier meer over onze werkzaamheden aan sprinklerinstallaties

Is uw pand brandveilig?

Wilt u zeker zijn dat uw sprinklerinstallatie voldoet aan de gestelde eisen en de juiste bescherming biedt bij een eventuele calamiteit? Laat Masset Solutions een sprinklerinstallatie bij u onderhouden zodat het voldoet aan alle wettelijke eisen. Geen omkijken meer, wel een veilige omgeving voor bezoekers en personeel.

Neem vandaag nog contact met ons op via 088 77 88 300 of stuur een e-mail naar info@massetsolutions.nl. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!