Brandveiligheid Waalse Kerk Leiden

Voor de Waalse Kerk in Leiden hebben wij de brandveiligheid mogen upgraden door de huidige brandmeldcentrale te vervangen en de brandmeldinstallatie uit te breiden, realiseren van brand- & storingdoormelding en het ontwerpen en vervaardigen van digitale bouwkundige onderleggers en installatieplattegronden. Daarnaast zorgt Masset Solutions ervoor dat de brandveiligheid gewaarborgd blijft door jaarlijks het onderhoud te verzorgen en iedere maand het maandelijks beheer uit te voeren. Bekijk de video hoe wij het maandelijks beheer uitvoeren.

Wat doen wij maandelijks:

> Maandelijks beheer brandmeldinstallatie

Iedere maand dient de brandmeldinstallatie gecontroleerd te worden. De Waalse Kerk besteedt dit iedere maand uit aan Masset Solutions. Bekijk de video hoe wij onze werkzaamheden iedere maand uitvoeren.

Wat doen wij jaarlijks:

> Jaarlijks onderhoud brandmeldinstallatie

De brandmeldinstallatie wordt ieder jaar onderhouden door Masset Solutions. De onderhoudswerkzaamheden vinden 1x per jaar plaats. Onze experts controleren de installatie op de juiste werking.

Is uw pand brandveilig?

Masset Solutions heeft al ruim 30 jaar ervaring in de brandbeveiliging. Onze experts adviseren u graag en kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Van levering tot installatie en onderhoud.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar uw kinderdagverblijf of school wettelijk aan moet voldoen? Of bent u benieuwd welke eisen aan uw pand worden gesteld? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 088 Р77 88 300.