Skip to main content

Masset Solutions investeert in procesoptimalisatie volgens het LEAN principe

Bij Masset Solutions kijken we uit naar een toekomst vol groei, efficiëntie en werkplezier. Onze recente focus op het verbeteren van processen, gedreven door het LEAN-principe, laat zien dat we er echt voor gaan om steeds beter te worden. De komende tijd blijven wij als team actief bezig volgens deze aanpak, met als doel om groei aan te moedigen, de druk op het werk te verminderen en het werkplezier te vergroten. Voor ons is het continu streven naar verbetering dé manier om succes te behalen. En dat vertaalt zich in een hogere productiviteit, betere kwaliteit en tevreden klanten.

Wat betekent LEAN werken voor ons?

Bij Masset Solutions geloven we in het creëren van een werkomgeving waarin continu verbeteren diep in ons DNA verweven zit. Het toepassen van het LEAN-principe staat centraal in het verhogen van de productiviteit en het vergroten van tevredenheid op de werkvloer. Onze partner, Blom Consultancy, begeleidt ons in dit proces met relevante methoden en middelen.

“Ons geloof is simpel: door continu te verbeteren bereiken we een hogere productiviteit, verbeterde kwaliteit en tevredenheid bij zowel medewerkers als klanten,” aldus Richard Masset, commercieel directeur bij Masset Solutions B.V. “Wanneer we streven naar verbetering, bouwen we niet alleen aan een betere werkomgeving, maar ook aan een sterkere toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers. LEAN werken is voor ons de sleutel tot een hogere productiviteit, betere kwaliteit en meer werkgeluk.”

Aftrap van continu verbeteren met LEAN werken

Afgelopen week hebben we bij Masset Solutions een inspirerende kick-off bijeenkomst georganiseerd, waarbij alle medewerkers en betrokkenen aanwezig waren. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we samen de eerste stappen gezet in het proces van continu verbeteren. We hebben een kernteam samengesteld dat als fundament dient om alle deelprocessen te integreren tot een multidisciplinair plan.

    

Brown Paper Sessie: samen bouwen aan innovatie

Direct op maandag gaven we vervolg aan het LEAN-proces met een organisatiebrede brown paper sessie. Elke afdeling kreeg de vrijheid om creatieve ideeën te delen en verbeterpunten aan te dragen. Iedere afdeling werkt nu als team aan het verbeteren van processen, met als doel samen te bouwen aan innovatie.

Bij Masset Solutions zijn we enthousiast over deze reis van verbetering en nodigen we je uit om samen met ons te bouwen aan een succesvolle toekomst. Ontdek meer over ons LEAN-werk en hoe het bijdraagt aan een efficiëntere, plezierige werkomgeving en betere resultaten.

   Brown Paper Sessie Masset Solutions