Skip to main content

Masset Solutions introduceert Hertek Connect

Masset Solutions heeft wederom een belangrijke stap gezet in het bieden van hoogwaardige beveiligingsdiensten aan haar klanten. Met trots introduceren wij Hertek Connect, een handige app voor het beheren en monitoren van brandmeldsystemen van Hertek.

Hertek Connect biedt onze klanten een gebruiksvriendelijk platform voor het beheren en bewaken van hun brandbeveiligingssystemen op afstand. Dankzij deze app kunnen onze klanten hun systemen gemakkelijk monitoren en controleren vanaf één locatie, wat het beheren van één of meerdere locaties aanzienlijk vereenvoudigt.

Met Hertek Connect kunnen klanten inzicht krijgen in de live-statussen van hun locaties en de geschiedenis van hun systemen inzien. Daarnaast kunnen klanten pushmeldingen ontvangen die zijn aangepast aan de rollen binnen hun bedrijf, zodat zij direct op de hoogte zijn van eventuele problemen.

De app biedt ook geavanceerde functies voor het stroomlijnen van het testproces van de detectoren van de klant en het integreren van deze testprocessen met Hertek Portal. Deze innovatieve aanvulling op ons aanbod stelt ons in staat om de professionaliteit van onze dienstverlening te versterken en de veiligheid van onze klanten nog beter te waarborgen.

De oplossing voor het online beheren van Hertek beveiligingssystemen

Met de introductie van Hertek Connect zet Masset Solutions opnieuw een belangrijke stap in het bieden van complete en hoogwaardige beveiligingsdiensten aan onze klanten. Wij zetten ons iedere dag in om onze klanten te voorzien van de beste beveiligingstechnologie en -diensten en met de introductie van Hertek Connect zijn wij erin geslaagd om ons aanbod verder te verbeteren en uit te breiden.