Skip to main content

Masset Solutions behaalt erkenning als Branddetectiebedrijf

Met veel trots delen we het nieuws dat Masset Solutions officieel erkend is als branddetectiebedrijf sinds december vorig jaar. Deze nieuwe erkenning onderstreept onze voortdurende inzet om hoogwaardige brandbeveiligingsdiensten aan onze klanten te bieden.

In een tijd waarin brandveiligheid van groot belang is, hebben we bij Masset Solutions besloten onze diensten uit te breiden door de erkenning als branddetectiebedrijf te verwerven. Ondanks dat we al eerder erkend waren als brandmeldinstallatiebedrijf, heeft de expertise van ons team ons gemotiveerd om deze nieuwe mijlpaal na te streven.

Na een grondige audit heeft Masset Solutions met succes de erkenning als branddetectiebedrijf verworven van het CIBV. Dankzij deze erkenning zijn we nu in staat om zelfstandig brandmeldinstallaties te ontwerpen, installeren en gecertificeerd op te leveren, volgens strikte procesrichtlijnen en alle geldende normen.

Patrick Kooren, Kwaliteitsmanager bij Masset Solutions, benadrukt: “Het behalen van de erkenning als branddetectiebedrijf is een belangrijke mijlpaal voor Masset Solutions. Het stelt ons in staat om een breed scala aan brandveiligheidsoplossingen aan te bieden aan onze klanten en onze dienstverlening naar de toekomst toe uit te breiden.”

Met deze nieuwe erkenning blijven we bij Masset Solutions volledig gericht op het leveren van op maat gemaakte, hoogwaardige brandveiligheidsoplossingen aan klanten in alle sectoren.