Alarminstallatie bedrijfspand

Om de veiligheid van uw inventaris te garanderen is het belangrijk om uw bedrijfspand van goede inbraakbeveiliging te voorzien. Binnen de inbraakbeveiliging is een alarminstallatie voor uw bedrijfspand onmisbaar. Wanneer u geen alarminstallatie in uw bedrijfspand hebt hangen, dan loopt uw pand een groot risico op inbraak.

Inbraakbeveiliging is meer dan een alarminstallatieWelk type alarminstallatie is geschikt voor mijn bedrijfspand?

Er zijn verschillende type alarminstallaties die voor uw pand kunnen worden geïnstalleerd:
  • Bekabelde alarminstallaties: de alarminstallatie is aangesloten op stroom, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft.
  • Draadloze alarminstallaties: heeft u geen bekabeling in uw pand voor de alarminstallatie? Dan is een draadloze alarminstallatie mogelijk geschikt voor uw pand. Een draadloos alarmsysteem kan gemakkelijk en snel geïnstalleerd worden. Daarnaast is deze alarminstallatie gemakkelijk uit te breiden, denk bijvoorbeeld aan bewegingsmelders.
  • Hybride allarminstallaties: de alarminstallatie bestaat zowel uit een bekabeld deel als een draadloos deel. Dit systeem wordt gekozen in een situatie waarin de alarminstallatie in de toekomst uitbreiding nodig heeft.

Welk type alarminstallatie geschikt is voor uw bedrijfspand is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Moeten er ook andere elementen gekoppeld worden aan de alarminstallatie?
  • Wordt de alarminstallatie gekoppeld aan een meldkamer?
  • Wilt u de alarminstallatie in de toekomst gemakkelijk kunnen uitbreiden?

U moet niet besparen op de alarminstallatie voor uw bedrijfspand. U beschermt hiermee immers uw belangrijke inventaris. Voor de installatie van en het advies voor een alarminstallatie is het verstandig om een professional in te schakelen.

Is een alarminstallatie voor uw bedrijfspand voldoende?

U kiest voor een alarminstallatie omdat u uw pand wilt beveiligen tegen inbraak. Er kunnen vaak nog meer maatregelen genomen worden om uw bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak. Masset Solutions voert een beveiligingsscan uit in uw bedrijfspand. Tijdens een beveiligingsscan bekijken onze specialisten op welke onderdelen uw pand al beveiligt is. Op basis van de scan geven we een vrijblijvend advies.

Advies, levering en onderhoud van de alarminstallatie in uw bedrijfspand

Wilt u graag advies over een passende alarminstallatie voor uw bedrijfspand? En bent u benieuwd wat het installeren van een alarminstallatie kost? Vul het contactformulier in. Op werkdagen heeft u binnen 24 uur een reactie!

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak