Skate Fever Rollerdisco

 

Rolschaatsen is weer helemaal terug van weggeweest! In Capelle aan den IJssel staat namelijk dé indoorrolschaatsbaan van Nederland. Hier kan je lekker rolschaatsen en deelnemen aan de maandelijkse rollerdisco.

Wat hebben we gedaan?

Masset Solutions heeft de volledige brandmeldinstallatie gerenoveerd, conform het bouwbesluit 2012. Hierbij is gekozen voor een centrale van Hertek. Deze specialist in veiligheidsoplossingen heeft al ruim 25 jaar ervaring met brandmeldoplossingen en ontwerpt op basis daarvan hun brandmeldcentrales.

Heeft u ook interesse in een brandmeldinstallatie?

Voor veel gebouwen en panden is een brandmeldinstallatie verplicht. Deze installatie moet qua ontwerp en uitvoering voldoen aan NEN 2535. Door uw installatie vervolgens jaarlijks te onderhouden, weet u zeker dat het alarm afgaat in geval van brand. Met een jaarlijks onderhoudscontract van Masset Solutions voldoet u aan de laatste wet- & regelgeving én worden technische storingen binnen 24 uur na een storingsmelding verholpen.

Meer informatie? Vul dan dit contactformulier in of bel ons op 085 – 0512647. We helpen u graag verder!

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

19 september 2019

SilverDome Zoetermeer

13 september 2019

Skate Fever Rollerdisco

18 juli 2019

Q-Park locatie Breda Centrum

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak