Bij een overdekte showroom met honderden machines is een goede beveiligingsinstallatie enorm belangrijk. De machines zijn erg kostbaar en lopen daarom een hoger risico op diefstal. Dé reden dat HSH Heftrucks Masset Solutions inschakelde voor de complete beveiliging van het pand. In 3 weken realiseerden we het beveiligingsproject.

Opdrachtgever: HSH Heftrucks
Locatie: Bunnik

HSH Heftrucks is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, import en export van nieuwe én gebruikte vorkheftrucks. Voor het nieuwe pand in Bunnik heeft Masset Solutions de complete beveiliging verzorgd. In de overdekte showroom staan gemiddeld 400 machines, met een capaciteit die varieert van 500 tot 50.000 kg. Het aanbod van HSH Heftrucks bestaat onder andere uit magazijntrucks, hoogwerkers en ruw terrein trucks.

De beveiligingsinstallaties van Masset Solutions bestaan uit een uitgebreide inbraakinstallatie volgende de laatste normen met een gekoppeld camerasysteem. Er is een Full HD IP camerasysteem van Hikvision geïnstalleerd. Deze camera’s geven zowel overdag als ’s nacht een haarscherp beeld. Tevens kan de klant wereldwijd middels een app de beelden live bekijken en eventueel terugkijken.