Toegangscontrole

Wilt u de veiligheid van uw pand of terrein waarborgen? Dan is een goede toegangscontrole onmisbaar. Niemand is de situatie vergeten waarbij er een gewapende man het mediapark in Nederland binnenkwam en in de studio van NOS stond. Voor de veiligheid van uw terrein of pand is toegangscontrole enorm belangrijk. Wie komt ‘erin’ en wie gaat ‘eruit’?

Drie vliegen in één klap

Een toegangscontrolesysteem is een systeem met drie handige functionaliteiten. Hieronder leggen we uit welk voordeel u als bedrijf hier uit kunt halen.

 Toegangscontrolesysteem

In plaats van het gebruik van een slot en sleutels, wordt uw pand elektronisch beveiligd d.m.v. een toegangscontrolesysteem. Een toegangscontrolesysteem kan worden ingericht met:
  • Elektronische sleutels (vingerafdrukken, ‘druppel’, toegangscodes of pasjes);
  • Kaartlezers;
  • Softwarematige sleutels.

Er zijn verschillende mogelijkheden en toepassingen binnen toegangscontrole. Welke ruimtes binnen het pand hebben extra beveiliging nodig? Op welke manier wilt u toegang geven tot het gebouw of het terrein?

Wanneer de toegangscontrole voor uw gebouw is geregeld, heeft u niet alleen inzicht in de medewerkers die toegang hebben tot het pand. U heeft ook overzicht over wie er in het pand aanwezig zijn, waar een deur open of dicht is en wanneer een deur geforceerd is. Het voordeel van een toegangscontrole is dat u voor iedere medewerker de specifieke toegang tot ruimtes kunt instellen. Zo is het magazijn en het privékantoor bijvoorbeeld niet voor iedereen toegankelijk.

Koppelen aan de brandmeldinstallatie

De toegangscontrole kan naast het beveiligen van inbraak ook beveiligen tegen brand. Door het toegangscontrolesysteem te koppelen aan de brandmeldinstallatie, wordt de veiligheid van uw gebouw verhoogd! Bepaalde deuren kunnen bij een brandmelding automatisch gesloten of geopend worden, wanneer ze als vluchtweg dienen.

Aanwezigheidsregistratie

Wist u dat een toegangscontrole ook als aanwezigheidsregistratie kan dienen? Met een aanwezigheidsregistratie heeft u inzicht welke medewerkers aanwezig zijn en op welke locatie. In geval van calamiteiten is zo’n overzicht noodzakelijk en in sommige gevallen zelfs verplicht. Daarnaast is een aanwezigheidsregistratie ook handig voor de receptioniste om zo in één oogopslag te kunnen zien welke medewerkers in huis zijn.

Toegangscontrole

Waarom toegangscontrole

Wanneer het begrip ‘toegangscontrole’ noemen, hebben we het over het inspecteren en bijhouden van toegang van uw terrein of pand. Een aantal doelgroepen wilt u toegang verlenen tot het terrein of pand. Denk bijvoorbeeld aan personeel, leveranciers en klanten. Onbevoegde personen wilt u natuurlijk buiten de deur houden! U bepaalt wie er waar en wanneer toegang heeft tot uw gebouw en tot welke ruimtes in uw gebouw. Daarnaast kan een toegangscontrolesysteem ook gekoppeld worden aan uw brandmeldinstallatie én dienen als aanwezigheidsregistratie.

Toegangscontrole

Veilige toegangscontrole voor uw terrein of gebouw?

Iedere organisatie, ieder terrein en ieder pand is verschillend. Iedere situatie vraagt om een eigen toegangscontrole systeem. Masset Solutions biedt innovatieve oplossingen aan. Samen met u stellen we een beveiligingsconcept op dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige onderdelen van uw bedrijf beschermt.

De totaaloplossing voor uw toegangscontrole bieden we in samenwerking met onze leveranciers aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden in uw situatie. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur! Of bel 088 – 77 88 300.

Horeca

Hotels

Zorginstellingen

Scholen

Parkeergarages

Gezondheidszorg

Kinderdagverblijven

Detailhandel

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak