Masset Solutions werkt al sinds 2013 voor Imbema. Voor meerdere vestigingen voeren we diverse werkzaamheden uit op het gebied van brandbeveiliging, camerabeveiliging en inbraakbeveiliging. Een samenwerking waar we heel trots op zijn!

Wat doen we?

Voor één van de vestigingen leveren we bijvoorbeeld het gehele totaalpakket: we hebben hier een brandmeldinstallatie, camera’s en een inbraakinstallatie geplaatst, die allemaal aan de laatste wet- en regelgeving voldoen. Voor alledrie de onderdelen voeren we het jaarlijkse onderhoud uit. Het doel hiervan is om de installatie in ‘nominale staat’ te houden, wat betekent dat de installatie goed blijft functioneren. Ook controleren we de installatie, zodat deze tijdens een eventuele calamiteit goed werkt. De brandmeldinstallatie wordt maandelijks beheerd en gecontroleerd conform de NEN 2654: dit zijn specifieke richtlijnen voor het beheer, de controle en het onderhoud van een brandmeldinstallatie.

Heeft u ook interesse in beveiliging via Masset Solutions?

Wij kunnen zowel uw brandmeldinstallatie, camera’s en een inbraakinstallatie plaatsen. Met een jaarlijks onderhoudscontract van Masset Solutions voldoet u vervolgens aan de laatste wet- & regelgeving. Daarnaast worden technische storingen binnen 24 uur na een storingsmelding verholpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie door het formulier in te vullen of bel ons op 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak