Oplossing voor totale brandveiligheid

Onlangs hebben we weer een mooi project afgerond! We hebben de oude brandmeldinstallatie en alle toebehoren mogen vervangen, waaronder kleefmagneten en objectbewaking. Met een gerust hart kunnen wij het personeel van een groot kantorencomplex in Utrecht met een brandveilig gevoel achter laten. 

Brandmeldinstallatie vervangen

Bij een groot kantoorgebouw hebben we de vraag gekregen of de bestaande brandmeldinstallatie nog werkvaardig gemaakt kon worden. De voorgaande onderhoudspartij heeft aangegeven dat de problemen niet meer te verhelpen waren. Hierdoor heeft de oude brandmeldinstallatie ruim tien jaar in storing gestaan. Na enig onderzoek hebben wij voor deze klant een passende oplossing gezocht. We hebben eerst de oud brandmeldcentrale (Notifier NF2000) en toebehoren vervangen voor een nieuwer product uit de zelfde lijn (Notifier NF3000). Hiermee hebben wij doelgericht de problemen in de installatie kunnen traceren en verhelpen.

Kleegmagneten met objectbewaking

Ook hebben wij voor deze klant een uitbreiding op het systeem kunnen realiseren met kleefmagneten en objectbewaking. Bij een eventuele brand zorgen kleefmagneten ervoor dat deuren in de brandscheidendecompartimentering sluiten.  Het sluiten van deze deuren zorgt er voor dat de verspreiding van de brand en rook niet of nauwelijks kan plaatsvinden binnen de hiervoor geldende weerstandstijd.

Is uw pand brandveilig?

Bent u benieuwd of de brandveiligheid van uw pand goed geregeld is? Of wilt u advies over de totale brandveiligheid? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

24 november 2022

Hotel Maassluis

2 augustus 2022

Vervangen brandmeldinstallatie Cultuurlab Delft

Brandmeldinstallatie vervangen

5 juli 2022

Oplossing voor totale brandveiligheid

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak