Naast de verkoop van bouwmaterialen en woonaccessoires verkoopt de Karwei in Berkel en Rodenrijs ook vuurwerk! Om al het vuurwerk (brand)veilig op te slaan, is er een vuurwerkbunker worden gebouwd. Vuurwerkbunkers moeten aan allerlei veiligheidsvoorschriften voldoen, zoals omschreven staat in het Bouwbesluit.

Sinds dit jaar heeft Karwei in Berkel en Rodenrijs een vuurwerkbunker laten bouwen waar zij het vuurwerk kunnen opslaan. Masset Solutions heeft deze vuurwerkbunker voorzien van een complete brandmeldinstallatie, bestaande uit onder andere rookmelders en handbrandmelders. Daarnaast zal Masset Solutions ook het maandelijkse beheer aan de brandmeldinstallatie verzorgen.

De vuurwerkbunker voldoet nu aan de wettelijk gestelde eisen en is geheel veilig voor bezoekers en personeel. Op naar een brandveilig nieuwjaar!

Bent u verplicht om een brandmeldinstallatie te hebben?

Het Bouwbesluit 2012 heeft wettelijke eisen gesteld aan de brandveiligheid van bedrijven. Bent u verplicht om een brandmeldinstallatie te hebben? En als u een brandmeldinstallatie heeft, hoe vaak moet deze dan gecontroleerd worden? Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij helpen u graag verder!

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak