Masset Solutions ook aan het zweten in N-Joy Sportcentre

In opdracht van N-Joy Sportcentre heeft Masset Fire & Security Solutions  de volledige brandveiligheid voor het pand verzorgd. N-Joy Sportcentre is opgericht in 2010 met het idee om een betaalbare oplossing te bieden voor iedereen die graag aan zijn conditie of lichaam werkt. Dit bleek een succes omdat N-Joy ondertussen een groot klantenbestand heeft met mensen die regelmatig te vinden zijn in het sportcentrum. N-Joy biedt de mogelijkheid om in groepsverband of individueel te sporten, met of zonder professionele begeleiding.

Nieuwe brandmeldinstallatie

Ook de monteurs van Masset Fire & Security Solutions hebben gezweet in het sportcentrum. Zij hebben namelijk een nieuwe brandmeldinstallatie geïnstalleerd. Naast het installeren van de brandmeldinstallatie gaat Masset Solutions ook het maandelijks beheer én het jaarlijks onderhoud van de installatie uitvoeren. De brandveiligheid bij N-Joy voldoet nu aan de wettelijk gestelde eisen conform de NEN 2535 & NEN 2654-1 uit het Bouwbesluit 2012.

Brandbeveiliging sportschool

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak