Masset Solutions beheert de brandveiligheid bij Hotel Maassluis

Per 1 december 2022 gaat Masset Solutions het maandelijks beheer aan de brandmeldinstallatie van Hotel Maassluis uitvoeren. Iedere maand controleren wij o.a. de werking van de optische indicatoren en de doormeldfunctie. Ook gaat Hotel Maassluis gebruik maken van een digitaal logboek voor hun brandmeldinstallatie. 

Maandelijks beheer brandmeldinstallatie

Het is verplicht om een brandmeldinstallatie iedere maand te beheren. Dit kunt u zelf doen (mits u in bezit bent van een geldig certificaat) of u kunt het uitbesteden aan de gespecialiseerd bedrijf. Masset Solutions gaat het beheer iedere maand verzorgen voor Hotel Maassluis. Bekijk onderstaande video hoe wij onze werkzaamheden iedere maand uitvoeren.

Digitaal logboek voor brandmeldinstallatie

Masset Solutions heeft een digitaal logboek op maat ingericht voor Hotel Maassluis. Hierin zullen alle rapportages, meldingen en documenten van de brandmeldinstallatie worden geregistreerd. Met een digitaal logboek voorkom je dat een logboek kan beschadigen en/of kwijtraken en hierdoor de verzekering niets vergoed. Meer weten? Bezoek de volgende pagina.

Digitaal Logboek

Is uw pand brandveilig?

Masset Solutions heeft al ruim 30 jaar ervaring in de brandbeveiliging. Onze experts adviseren u graag en kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Van levering tot installatie en onderhoud.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar uw hotel of restaurant wettelijk aan moet voldoen? Of bent u benieuwd welke eisen aan uw pand worden gesteld? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

24 november 2022

Hotel Maassluis

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak