Beachhotel Oostvoorne

Op 30 minuten rijden van Rotterdam Centrum, pal aan het Oostvoornse Meer, ligt Beach Hotel & Lodges te Oostvoorne. Beachhotel Oostvoorne beschikt over prachtige kamers en beach lodges voorzien van alle luxe en een prachtig uitzicht over het meer. Masset Solutions mag deze unieke locatie toevoegen aan het portfolio. En daar zijn we meer dan trots op!

Wat hebben we gedaan?

Masset Solutions heeft Beachhotel Oostvoorne mogen begeleiden tijdens de initiële inspectie van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. De inspectie is afgerond met een positief resultaat. Hierdoor is Beachhotel Oostvoorne weer een jaar voorzien van het inspectiecertificaat BMI-OAI.

Wat gaan we doen?

Beachhotel Oostvoorne heeft ook de maandelijkse beheerderstaken brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie aan Masset Solutions toevertrouwd. Dankzij onze diploma’s en ervaring garanderen wij dat de installatie optimaal en conform NEN 2654-1 en de NEN 2654-2 werkt.

Benieuwd hoeveel het u kost om het beheer van uw brandmeldinstallatie uit te besteden? Vragen over het beheer van uw brandmeldinstallatie? Neem gerust contact met ons op door het formulier in te vullen! U heeft binnen 24 uur een reactie.

Brandbeveiliging binnen uw pand?

Uw pand ook optimaal beschermen tegen brand? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie door het formulier in te vullen of bel ons op 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak